laptop i tablet servis

Servis iPad

iPad servis

U servisu Hotspot vršimo servis iPad tableta skoro svakodnevno. Neke od usluga na iPad tabletima su:

ipad iphone servis

Radimo još i zamenu kamere, zamenu zvučnika i mikrofona, zamenu kablova i punjača, zamenu tastera on/off, volume

Zamena ekrana na iPad tabletu

 • iPad 2/3/4
 • iPad Air/Air 2
 • iPad mini
 • iPad mini 2/mini 3/ mini 4

ipad zamena ekranaZamena ekrana na iPad tabletima jedna je od najčešćih  usluga koje vršimo  u našem servisu. Ako Vam se desilo da Vam je iPad ispao i polomio se ekran, ali se slika i dalje vidi normalno, onda je moguće zameniti samo touchscreen ekran.

Ako se na Vašem iPad-u ne vidi slika u kompletu, već se vide crne mrlje ili se ne vidi slika uopšte, nego je ekran crn, onda se mora zameniti kompletan displej.

Cena zamene ekrana iPad tableta ili zamena touchscreen ekrana zavisi od modela tableta, najbolje je da nas pozovete sa oznakom modela Vašeg iPad-a i mi ćemo Vam dati više informacija. 

Zamena ekrana na iPhone telefonima još jedna je od usluga koje vršimo u Hotspot servisu. Zamena ekrana se najčešće vrši zbog fizičkog oštećenja, pada, loma ekrana. Zamenu ekrana na iPhone 4, iPhone 5 i iPhone 6 telefonima vršimo u veoma kratkom roku, najčešće za jedan radni dan.

Zamena ulaza za punjač/zamena konektora punjenja na iPad tabletima

ipad ulaz za punjacZamena ulaza za punjač na iPad tabletima vrši se kada iPad ne može da se puni ili ne može da se poveže na računar. Po potrebi možemo zameniti i punjač ili kabl za punjenje.

Takođe, imamo iPhone punjače i kablove

Zamena baterije na iPad tabletu

Zamena baterije na iPad tabletu vrši se kada je oslabljena funkcija fabričke baterije. Ako Vaš iPad kratko drže bateriju, tj. baterija se brzo prazni ili ako je potrebno dosta vremena da se baterija napuni, onda je vreme za zamenu baterije.

Zamenu baterije na iPad tabletu vršimo kvalitetno i povoljno. Cena zamene baterije zavisi od konkretnog modela, a za cenu zamene za Vaš model iPad možete nas pozvati 064 610 16 53.

9 Comments

 1. Velibor

  Dobar dan postovani da li vrsite otkljucavanje iclouda na ipadu4 I da li vrsite zamjenu baterija na Alcatel tabletu model 5060 pixi 3 (8incha)?

 2. Goran

  Pozdrav koja je cena zamene stakla na ipad air 4th generation hvala

 3. Todor

  Postovani
  Koliko kosta zamena baterije – IPad-tip FCXCE-I
  S postovanjem

 4. Dragana

  Postovani,

  Koliko kosta zamena ulaza za punjac na Ipad-u (5th generation)?

  Srdacan pozdrav

 5. Tanja

  Postovani,
  Interesuje me koluko košta popravka Ipada model A1474 .Zamena stakla i zamena baterije?
  Hvala

Comments are closed.