laptop i tablet servis

Instalacija operativnog sistema

Instalacija operativnog sistema na laptop ili desktop računar u laptop servisu Hotspot radi se u najkraćem roku. A kada se radi instalacija novog operativnog sistema ili reinstalacija već postojećeg i da li Vam je potrebna?

instalacija operativnog sistema

Kada se radi instalacija operativnog sistema?

Instalacija operativnog sistema ne radi se samo kada sa računarom nešto nije u redu.

Ako ste kupili novi računar bez operativnog sistema biće Vam potrebna instalacija operativnog sistema Windows 10 ili Windows 11.

Ove instalacije na nov računar rade se relativno brzo jer novi laptopovi i računari imaju dobre performanse pa i sama instalacija operativnog sistema ide veoma brzo.

instalacija operativnog sistema

Instalacija Windows 10 ili Windows 11 podrazumeva i instalaciju svih neophodnih drajvera kako bi Vaš računar radio neometano. Takođe, uključen je i paket besplatnih programa uz koje ćete moći da koristite računar u svim oblastima.

Vaše je samo da donesete računar u servis, a nakon instalacije operativnog sistema Vaš laptop je spreman za korišćenje bez ikakvih dodatnih instalacija i programa.

Zakažite instalaciju operativnog sistema

Ako Vaš laptop ili desktop rade sporo reinstalacija sistema može pomoći. U tom slučaju može se izvršiti bekap Vaših podataka, ako je potrebno i reinstalacija Windows 10.

Ako Vam izlazi plavi ekran ili se računar restartuje, problem može biti operativni sistem, pa je prvi korak u rešavanju reinstalacija operativnog sistema.

Šta podrazumeva instalacija Windows 10?

Instalacija Windows 10 ili Windows 11 obuhvata:

  • Instalaciju operativnog sistema
  • Instalacija svih drajvera i ažuriranja
  • Instalacija paketa besplatnih programa i antivirus zaštite
instalacija windows 11

Bekap podataka vršimo na Vaš zahtev, ukoliko to niste već uradili pre dolaska u servis, a imate važne podatke koje želite da sačuvate.

Zakažite instalaciju operativnog sistema

U svakom slučaju možete nam se obratiti ako imate bilo kakav problem sa računarom ili Vam je potreban laptop servis. Pozovite nas ili pišite na mejl hotspotservis@gmail.com

Podelite sa prijateljima

Hotspot servis