laptop i tablet servis

Tesla tablet zamena touchscreen ekrana

Tesla zamena ekrana | Zamena touchscreena

tesla zamena ekrana

Tesla tablet polomljen touch screen

Tesla zamena ekrana / zamena touchscreen ekrana u Hotspot servisu vrši se svakodnevno.

Imamo Tesla ekrane za većinu modela, kao i touchscreen stakla, a za cenu zamene ekrana na Tesla tabletu pozovite i dobićete sve informacije odmah.

Tesla tableti su vrlo česti na našem tržištu pa samim tim, osim zamene touch screena često vršimo i razne druge popravke tableta Tesla kao što je zamena konektora, zamena baterije, polomljeni dugmići, punjač za tablet, zamena ekrana.

Zamena touch screen ekrana vrši se na skoro svim modelima Tesla tableta. Touch screen ekran je staklo osetljivo na dodir, pa ako se ono polomi i tablet ne reaguje na dodir, tj. tablet ne može da se koristi, potrebna je zamena touch screena.

Kada se polomi staklo na tabletu, tj. touch screen ekran, tablet ne reaguje na dodir, ali se slika vidi kompletno i tablet radi. Ako je manje polomljeno staklo i ako nisu popucali kontakti touchscreen ekrana može se desiti i da tablet reaguje na dodir. Takav tablet može raditi neko vreme, ali kako se pukotina vremenom širi i tablet će biti manje osetljiv na dodir. Zamena touch screena se vrši odvojeno od zamene ekrana.

tesla zamena ekrana

Polomljen ekran na tabletu

 

Zamena ekrana na tabletu se vrši ako se na tabletu ne vidi slika kada se uključi, ako se vidi crna mrlja, vidi se pukotina, a slika se ne vidi, vide se linije na ekranu. Kada se ekran polomi, zvuci na tabletu se čuju, ali se ne vidi slika i ako touchscreen nije oštećen, može se izvršiti samo zamena ekrana.

 

 Tesla zamena touchscreen ekrana MODELI

 

Tesla L7 Tesla L7 Quad Lite Tesla L7 3G Tesla L7.1 3G
Tesla L8 Tesla M8.1 3G Tesla TT785

Na svim ovim modelima radimo i zamenu ekrana, odnosno zamenu displeja.

 

Zamena touch screen ekrana na Tesla tabletu cena

Cena zamene touch screen ekrana na Tesla tabletu  zavisi od konkretnog modela i vrlo je povoljna. Ako Vas interesuje cena zamene touhcscreena za Vaš model tableta ili imate pitanje u vezi servisa tableta, možete nas kontaktirati putem kontakt forme na kraju teksta ili pozivom na brojeve telefona 064/610 16 53 i 011/242 14 96. Naši serviseri će u najkraćem roku odgovoriti na sva Vaša pitanja i dati Vam cene servisa tableta.

Vaš tablet možete poslati i brzom poštom ako niste iz Beograda.

Ukoliko imate pitanje u vezi servisa Vašeg tableta, naši serviseri će u najkraćem roku odgovoriti na njih.

* Obavezna polja

Molim Vas da unesete validnu email adresu kako bismo Vas kontaktirali