Punjači za laptop

Laptop punjači

Hospot servis ima u ponudi punjače za laptopove proverenog kvaliteta i povoljnih cena. Iako zamenski, kvalitetom ne zaostaju za originalnim punjačima, po specifikaciji, naponu i struji i priključku su isti kao originalni punjači. Punjači su pravljeni za konkretan tip laptopa, struja koju laptop punjač daje je stabilna i ne varira.Da biste tačno odabrali punjač za laptop, potrebno je da pogledate nalepnicu sa donje strane laptopa na kojoj se nalazi informacija o potrebnom naponu (obično 19V) i struji (npr. 4.7A). Punjač za laptop mora biti iste ili veće snage, jer će slabiji punjač da se greje i dovede do problema, a i neće puniti bateriju laptopa kako treba. Naravno, uz sve ovo, morate voditi računa i o dimenzijama i obliku priključka na punjaču. Punjači za laptopove se prodaju bez naponskog kabla, možete iskoristiti kabl od prethodnog punjača ili ako je potrebno kod nas kupiti novi.

Punjač za Toshiba laptop

Popravka laptop punjača

U našem servisu možemo i pokušati da popravimo Vaš stari laptop punjač. Najčešće je u pitanju pokidan konektor ili prekid u kablu, a može se desiti da strada i sam punjač, tj. njegova elektronika. Popravku punjača vršimo za jedan radni dan, a ako je popravka nemoguća nabavljamo odgovarajući zamenski punjač. Ukoliko Vam je laptop neophodan, možemo Vam obezbediti uslužni laptop punjač koji možete koristiti dok Vaš punjač ne bude popravljen.

Laptop punjac

Kod nas možete nabaviti:

Punjač za Asus laptopove

Punjač za Toshiba laptopove

Punjač za HP/COMPAQ laptopove

Punjač za Dell laptopove

Punjač za Lenovo laptopove

Punjač za Acer laptopove

 

 

Za svaki laptop punjač najbolje je da nas prvo pozovete i proverite da li ga imamo u tom trenutku, a čak i ako punjač koji Vama treba nije na našem spisku, pozovite nas i mi ćemo proveriti stanje u nabavci.