laptop i tablet servis

Servis tableta Samsung

Servis tableta Samsung

samsung servisServis tableta Samsung je jedan od češćih servisa u Hotspot tablet servisu. Na Samsung tabletima vršimo sve vrste servisa kao što je zamena ekrana, zamena touchscreena, zamena stakla na Samsung tabletu, zamena konektora punjenja, zamena baterije, popravka i zamena polomljenih dugmića, zamena flet kabla.

Popravka tableta Samsung vrši se stručno i pouzdano u našem servisu, jer popravke tableta obavljaju serviseri sa dugogodišnjim iskustvom.

 

Zamena stakla na Samsung tabletu | Zamena ekrana na Samsung tabletu

servis tableta samsungZamena stakla na Samsung tabletu ili zamena ekrana vrši se kada je polomljeno staklo na tabletu, odnosno touch screen ekran ne reaguje na dodir. Na većini modela Samsung tableta može se izvršiti posebna zamena touch screena, a posebno zamena ekrana. 

Kada je polomljeno staklo na tabletu, ako se slika vidi kompletno, može se zameniti samo touchscreen. Na Samsung tabletu staklo je touchscreen i menja se ako je oštećeno ili ne reaguje na dodir. Ali ako se slika ne vidi cela, ili su boje razlivene, mora se zameniti ekran na tabletu.

Zamena touchscreen ekrana je najčešći servis tableta Samsung. Cena zamene touchscreena na Samsung tabletu zavisi od konkretnog modela Samsung tableta.

Za cene zamene ekrana na svim modelima Samsung tableta, kao i za cene bilo kakve popravke Samsung tableta možete nas pozvati ili nam pisati i dobićete sve neophodne informacije o servisu tableta.

Zamena konektora punjenja na tabletu Samsung

servis tableta samsungZamena konektora punjenja na Samsung tabletu vrši se kada se tablet ne puni ili kada se sporo puni. Takođe, konektor može biti polomljen i tada se vrši zamena ulaza za punjenje.

Konektor za punjenje na Samsung tabletu je najčešće mikro usb konektor, kao na telefonima i nalazi se na matičnoj ploči tableta. Kada se konektor menja tablet se rasklapa, vadi se matična ploča i vrši se zamena mikro usb konektora. Nema potrebne menjati celu matičnu ploču, jer se nakon zamene konektora tablet puni normalno.

U Hotspot servisu vršimo servis tableta Samsung stručno i brzo i bez ikakvog rizika po Vaš tablet. 

Zamena baterije na Samsung tabletu

servis tableta samsungZamena baterije na Samsung tabletu vrši se kada se tablet brzo prazni, sporo se puni, gasi se iznenada ili kada je baterija naduvana.

Baterija na Samsung tabletu je integrisana, tablet se rasklapa kako bi se izvršila zamena baterije. Najsigurnije je da stručno lice izvrši zamenu baterije na Samsung tabletu kako ne bi bila napravljena nepotrebna šteta.

Cena zamene baterije na pojedinim modelima Samsung tableta može se pogledati na sledećem linku.

Cena servisa tableta Samsung

Cene za servis tableta Samsung zavise od vrste servisa i modela tableta. Za sve informacije o servisu Samsung tableta pozovite nas na naše brojeve telefona ili nam pišite putem kontakt forme na kraju teksta. Naši serviseri će Vam u najkraćem roku odgovoriti i dati neophodne informacije.

Tablet možete poslati i brzom poštom, ako niste iz Beograda, a na našoj stranici slanje uređaja možete videti neophodne podatke za slanje i  pročitati više o pakovanju tableta.

Ukoliko imate pitanje u vezi servisa Vašeg tableta, naši serviseri će u najkraćem roku odgovoriti na njih.

* Obavezna polja

Molim Vas da unesete validnu email adresu kako bismo Vas kontaktirali

Hotspot servis