laptop i tablet servis

Zamena touchscreen ekrana

Zamena touchscreen ekrana ili zamena stakla na tabletu

zamena touchscreen ekrana Vivax 702 3G

Polomljen touch screen ekran

Zamena touchscreen ekrana na tabletu / zamena touchscreena se vrši kada je oštećen i ne reaguje na dodir ili reaguje na dodir, ali je polomljen, pa otežava korišćenje.

Vršimo zamena touchscreena na tabletima Samsung, Acer, Asus, Tesla, Huawei, Vivax, Prestigio i drugim.

Imamo ekrane za većinu modela tableta, a za cenu zamene ekrana pozovite i dobićete sve relevantne informacije odmah.

Ako posedujete tablet onda znate koliko mogu biti osetljivi, posebno touchscreen staklo, na grebanje, udare i padove. Vrlo lako se mogu oštetiti bilo touchscreen, bilo ekran.

Na većini tablet računara staklo toucscreena (tac skrin) je staklo osetljivo na dodir. Ako se ono polomi tablet ne reaguje na dodir. Ako se slika vidi kompletno kada uključite tablet, a samo staklo je polomljeno, onda se radi zamena touchscreena.

Kod nekih tableta slika se vidi, tablet radi normalno, samo je staklo polomljeno, što Vas može dovesti u zabludu da na tabletu postoji zaštitno staklo.

Na tablet računarima staklo je, ustvari, touchscreen. Može se desiti da nastavi normalno da radi i reaguje na dodir ako pukotina nije oštetila nijedan kontakt. Tablet može raditi normalno, a može se i desiti da se pukotina vremenom proširi i tablet prestane da radi. Tada se mora izvršiti zamena touch screen ekrana.

zamena touchscreen ekrana

Polomljen touch screen

Ako mislite da je polomljeno staklo na tabletu, ekran ne reaguje na dodir, touchscreen na tabletu ne radi, polomljen ekran na tabletu, mi imamo rešenje za Vas. Naši serviseri će na licu mesta ustanoviti koji je problem sa tabletom i šta je potrebno zameniti.

Ako niste u mogućnosti da dođete odmah, pozovite nas i dobićete sve informacije u vezi servisa tableta koje su Vam potrebne.

Pored zamena touch screen ekrana i zamene ekrana na tabletu bavimo se i svim drugim popravkama tableta, vršimo zamenu konektora, zamenu baterija, zamenu dugmića.

Ovde možete pročitati više o zameni touchscreen ekrana pojedinih modela tableta

Zamena touch screen ekrana na Samsung tabletu Zamena touchscreen ekrana na Asus tabletu
Zamena touch screen ekrana na Lenovo tabletu Zamena touchscreen ekrana na Acer tabletu
Zamena touch screen ekrana na eStar tabletu Zamena touchscreen ekrana na Tesla tabletu
Zamena touch screen ekrana na Prestigio tabletu Zamena touchscreen ekrana na Alcatel tabletu

 U našem servisu vršimo zamenu touch screen stakla na velikom broju modela tableta Samsung, Ipad, Asus, Lenovo, Acer,  Tesla, eStar , Alcatel, Huawei, Vivax, Vox, GoClever, Prestigio i mnogim drugim.

Zamena touch screen ekrana cena

Cena zamene touch screen ekrana zavisi od konkretnog modela tableta, a za tačnu cenu zamene touch screen ekrana na Vašem modelu tableta možete nas kontaktirati pozivom na telefon 064/610 16 53 ili putem kontakt forme na kraju teksta. Naši serviseri će u najkraćem roku odgovoriti na sva pitanja koja možete imati o servisu Vašeg tableta.

Vaše uređaje možete slati i brzom poštom (AKS, Post Express…) ako niste iz Beograda.

Ukoliko imate pitanje u vezi servisa Vašeg tableta, naši serviseri će u najkraćem roku odgovoriti na njih.

* Obavezna polja

Molim Vas da unesete validnu email adresu kako bismo Vas kontaktirali