hotspot servis

Zamena ekrana na laptopu

Zamena ekrana na laptopu u Hotspot laptop servisu vrši se brzo i pouzdano. Zavisno od toga kada donesete svoj laptop zamena ekrana vrši se u toku radnog dana ili eventualno za sledeći dan. Ukoliko neki od ekrana trenutno nemamo na stanju ugradnju možemo dogovoriti u najkraćem roku ( do 2 radna dana).

zamena ekrana na laptopuNaši serviseri će na licu mesta dijagnostikovati problem i ustanoviti da li je zamena ekrana na laptopu neophodna ili je u pitanju nešto drugo. Ukoliko je pukao ekran na laptopu, vidi se crna fleka, polovina ekrana se vidi, a polovina ne, potrebno je izvršiti zamenu ekrana.

Ponekad nedostatak slike, slaba ili neravnomerna osvetljenost ili izmenjene boje mogu ukazati na problematičan invertor ili lampe u ekranu. U tom slučaju zamena ekrana na laptopu nije potrebna već se pristupa popravci invertora ili zameni lampi u ekranu.

Dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti nam omogućava da posao obavljamo stručno i profesionalno.

zamena ekrana na laptopuZamena ekrana na laptopu se uvek obavlja sa puno pažnje i iako Vam može izgledati jednostavno, naša preporuka je da ne pokušavate ekran za laptop zameniti sami. Postoji dosta stvari kod kojih možete pogrešiti pri pokušaju da izvršite zamenu ekrana na laptopu – pucanje plastike, kidanje flet kablova, kvar matične ploče, oštećenje samog ekrana, kao i poručivanje pogrešnog ekrana za laptop čija rezolucija, veličina ili konektor nisu odgovarajući.

Kako biste sačuvali vreme i novac najbolje je da laptop odnesete u proveren servis gde će ekran biti zamenjen u toku radnog dana. U našem laptop servisu dobijate garanciju od 1 godine na nove ekrane i 6 meseci na polovne, ukoliko ih mi ugrađujemo.

Zamena ekrana na laptopu je besplatna ukoliko je ekran kupljen kod nas.

Ekran za laptop

U ponudi imamo veliki izbor ekrana za laptop raznih veličina i tipova, nove i polovne:

 • LCD Ekran za laptop 10.1″                                                LCD Ekran za laptop 15.4″
 • LCD Ekran za laptop 10.2″                                                LCD Ekran za laptop 15.6″
 • LCD Ekran za laptop 11.6″                                                LCD Ekran za laptop 16.0″
 • LCD Ekran za laptop 12.1″                                                LCD Ekran za laptop 16.4″
 • LCD Ekran za laptop 13.3″                                                LCD Ekran za laptop 17.0″
 • LCD Ekran za laptop 14.0″                                                LCD Ekran za laptop 17.1″
 • LCD Ekran za laptop 14.1″                                                LCD Ekran za laptop 17.3″
 • LCD Ekran za laptop 14.5″                                                LCD Ekran za laptop 18.4″
 • LCD Ekran za laptop 15.0″

Pri poručivanju ekrana obratite pažnju na tip ekrana (LED ili LCD), položaj i tip konektora, kao i rezoluciju. Ukoliko niste sigurni koji Vam je ekran potreban kontaktirajte nas ili pozovite i mi ćemo to proveriti za Vas.

49 Comments

 1. Одговори Predrag Markovic

  Postovani,
  Da li imate na stanju ekran za lap top hp 250 g5 (Product: XOP09ES#ABD, Serial:CND6236WGW (lap)). Mislim da je panel sa 30 pina?

  Unapred hvala.
  Lp
  Predrag

 2. Одговори Stefan

  Poštovani,
  Imam Medison laptop,
  Intel Core i3, RAm 4GB
  Kupio sam ga polovnog, i od tada pa na dalje, ekran se gasi pri spuštanju / dizanju, tj pomeranju ka sebi i suprotno
  Koliko bi koštala zamena?
  Hvala vam puno.

 3. Одговори Simeon Smikic

  Poštovani,

  Jel imste displej za HP 640 G1 30 pina full hd i koja je cena? 1600×900 i kojs je cena? Ako ne 1366×768 full hd i koja je cena?

  S’poštovanjem
  Simeon

 4. Одговори Goran Janjić

  Imam laptop HP dv7 od 17,3″. Od pre neki dan slika na ekranu je postala loša. Mnogo je crvenih tačkica i nekih čudnih preliva boja. Proverio sam da li je u pitanju grafička kartica ili sam displej tako što sam priključio laptop na TV i slika je bila savršena, što znači da nije problem u grafičkoj kartici već u displeju. Interesuje me koliko bi koštala popravka (zamena) displeja. Hvala

 5. Одговори NN.

  imam hp laptop ekran je pukao jedna trecina laptopa kada se ukljuci ima sliku radi a ostatak ekrana je crn zvuk radi mislim da je laptop iznutra ostecen moguce je da je i displej . interesuje me sta sve treba da se menja i otprilike cena popravke unapred hvala .

Leave A Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pozovite nas