laptop i tablet servis

Dell laptop servis

Dell servis i popravka

U laptop servisu Hotspot vršimo Dell laptop servis svakodnevno. Dell laptop servis podrazumeva sve vrste popravki kao što su zamena DC konektora, čišćenje laptopa, zamena ekrana na Dell laptopu, instalacija sistema, zamena tastature, prekuglavanje, zamena hard diska, popravka šarki, popravka matične ploče. Vršimo popravke na svim modelima Dell laptopova.

Za cenu popravke Dell laptopa možete nas pozvati i dobićete sve relevantne informacije odmah!

Takođe, u Hotspot servisu imamo punjače za Dell laptopove kao i baterije za Dell laptopove.

Najnovije modele Dell laptopova možete pogledati ovde.

Dell čišćenje prašine

dell laptop servisČišćenje prašine na Dell laptopovima obavlja se kada se laptop greje ili počne da se gasi. Čišćenje prašine se radi kako bi se omogućilo hlađenje laptopa. Laptop se rasklapa, čisti se ventilator i vrši se zamena rashladnih pasti i termalnih padova.

Zamena ekrana na Dell laptopu

Imamo ekrane za većinu modela Dell laptopova i vršimo zamenu ekrana na laptopu u najkraćem roku. Zamena ekrana na Dell laptopu se vrši  ako se ekran polomi, vidi se crna fleka ili se vide linije po ekranu.

Instalacija sistema | Čišćenje virusa

Instalacija Windows 10 sistema vrši se na nov laptop, ako je laptop bez operativnog sistema. Na starije modele može se vršiti i instalacija Windows 7 sistema.

Reinstalacija računara obavlja se kada se laptop usporu ili je ozbiljno zaražen virusima. Kada laptop ne podiže operativni sistem može se izvršiti reinstalacija.

Dell servis – Zamena DC konektora

Dell zamena konektoraZamena DC konektora na Dell laptopu obavlja se ako se laptop ne puni ili se puni sa prekidima. Najčešće je razlog polomljen ulaz za punjač, tj. polomljen DC konektor.

Ako je u pitanju polomljen konektor na punjaču možemo izvršiti popravku laptop punjača ili obezbediti novi punjač za Dell laptop.

Zamena tastature na Dell laptopu

Zamena tastature na Dell laptopu vrši se kada ona ne radi, a obično je razlog prosuta voda na laptop. Tastatura može prestati sa radom i iz drugih razloga, može otkazati polovina tastature ili samo jedan deo. U svakom slučaju vrši se zamena tastature.

Prekuglavanje | Popravka matične ploče

popravka dell laptopaAko laptop ne daje sliku, a pale se lampice, ili se čuje ventilator, najverovatnije je otkazala grafika. Tada se radi prekuglavanje grafike ili prekuglavanje čipseta.

U Hotspot servisu vršimo i servis elektronike na nivou komponente i sve vrste popravki matične ploče laptopa. Vršimo zamenu komponenti matične ploče, popravku napajanja, popravku čipova, zamenu svih konektora.

Zamena šarki na Dell laptopu | Popravka polomljenog kućišta i nosača

dell zamena sarke

Polomljeni nosači

Polomljene šarke na laptopu otežavaju sklapanje i otvaranje laptopa, a u većini slučajeva mogu napraviti ozbiljan problem na matičnoj ploči.

U velikom broju slučajeva najveći problem su polomljeni nosači šrafova koji drže šarke na mestu. Vršimo popravku polomljenih nosača, zamenu šarki, popravku polomljenog kućišta.

Koliko košta servis laptopa Dell

Cena servisa laptopa zavisi od vrste kvara, a cene servisa računara možete pogledati u našem cenovniku.

Pre svake intervencije vrši se pregled laptopa i procena cene popravke, koju vi odobravate pre bilo kakve popravke laptopa. Ukoliko ne odobrite cenu popravke laptopa, možete preuzeti laptop bez dodatnih troškova. 

Ako niste iz Beograda laptop možete poslati i brzom poštom po Vašem izboru. 

Za sva pitanja koja su vezana za Dell laptop servis pozovite naš telefon ili nas pitajte putem kontakt forme na kraju teksta.

Ukoliko imate pitanja u vezi servisa laptopa pišite nam, potrudićemo se da odgovorimo u što kraćem roku.

* Obavezna polja

Molim Vas da upišete validnu email adresu kako biste primili naš odgovor.