laptop i tablet servis

Popravka tableta Alcatel

 

Popravka tableta Alcatel u tablet servisu Hotspot obavlja se svakodnevno. Vršimo sve vrste popravki Alcatel tableta kao što su zamena ekrana na Alcatel tabletu, zamena stakla odnosno touchscreena, zamena konektora punjenja, zamena baterije.

popravka tableta alcatel

Popravke tableta u našem servisu obavljaju stručni serviseri sa dugogodišnjim iskustvom, koji će izvršiti popravku Alcatel tableta bez ikakvog rizika po Vaš uređaj.

Alcatel tableti su pristupačni tableti koji su se prilično raširili na našem tržištu. Opremljeni su Android operativnim sistem, laki za upotrebu i nošenje. Od strane korisnika su ocenjeni kao povoljni sa dobrim odnosom cene i kvaliteta.

Zamena ekrana na Alcatel tabletu | Zamena stakla na Alcatel tabletu

Zamena stakla na Alcatel tabletu ili zamena touchscreena vrši se kada je staklo polomljeno ili ekran ne reaguje na dodir. Staklo na tabletu se može polomiti ako tablet ispadne ili nešto padne na njega.

alcatel zamena stakla

Ako stanete na tablet ili ga slučajno pritisnete jače, u većini slučajeva se polomi ekran na tabletu. Tada se ne vidi slika na tabletu ili se vidi crna fleka, slika je bela ili ima linije i potrebno je zameniti ekran na tabletu.

Na većini Alcatel tableta može se promeniti staklo/ touchscreen nezavisno od ekrana. To znači da ako tablet ne reaguje na dodir ili tablet radi ali je staklo polomljeno, menja se samo touch screen ekran ili staklo touchscreena.

Možete pogledati spisak modela Alcatel tableta na kojima menjamo touchscreeen staklo.

Na Alcatel tabletu se može izvršiti i zamena ekrana, ako je polomljen, ne vidi se slika ili ima linije, a touchscreen je neoštećen.

Cena zamene ekrana ili cena zamene touch screen ekrana na Alcatel tabletu zavisi od modela tableta i vrlo je povoljna. Za cenu zamene stakla ili ekrana na Vašem modelu Alcatel tableta možete nas pozvati ili nam pisati putem kontakt forme na kraju teksta.

Zamena konektora punjenja na Alcatel tabletu | Zamena ulaza za punjenje

popravka tableta alcatel

Zamena konektora punjenja na tabletu odnosno zamena ulaza za punjenje obavlja se kada se tablet ne puni ili se tablet sporo puni. Micro usb konektor za punjenje Alcatel tableta najčešće strada ako se kabl pogrešno okrene pri punjenju. Ako se tablet koristi dok se puni konektor često oslabi ili se iskrivi.

Konektori na tabletima su jako osetljivi pa sa njima treba pažljivo rukovati. Za punjenje Alcatel tableta najčešće je potreban punjač od 2A i kvalitetan kabl kako bi se tablet brzo punio i kako bi što duže očuvali bateriju tableta.

Imamo konektore za sve modele Alcatel tableta. Nema potrebe da menjate celu matičnu ploču ako je samo ulaz za punjenje problematičan.

Popravka tableta Alcatel cena

Cena popravke tableta Alcatel zavisi od modela tableta i od vrste kvara. Ako imate pitanja u vezi popravke Alcatel tableta pozovite nas ili nas kontaktirajte putem forme na kraju teksta.

Popravka tableta Alcatel se može obaviti i ako niste iz Beograda. Vaš tablet možete poslati i brzom poštom, a podatke za slanje možete videti na našoj kontakt strani.

Ukoliko imate pitanje u vezi servisa Vašeg tableta, naši serviseri će u najkraćem roku odgovoriti na njih.

* Obavezna polja

Molim Vas da unesete validnu email adresu kako bismo Vas kontaktirali