Zamena touch screen ekrana

Zamena touch screen ekrana ili zamena stakla na tabletu

Polomljen touch screen Vivax 702 3G

Polomljen touch screen ekran

Zamena touch screen ekrana na tabletu se vrši kada je oštećen i ne reaguje na dodir ili reaguje na dodir, ali je polomljeno, pa otežava korišćenje.

Ako posedujete tablet onda znate koliko mogu biti osetljivi, posebno touchscreen staklo, na grebanje, udare i padove. Vrlo lako se mogu oštetiti bilo touchscreen, bilo ekran.

Na većini tablet računara staklo toucscreena (tac skrin) je staklo osetljivo na dodir i ako se ono polomi tablet može prestati da reaguje na dodir. Ako se slika vidi kompletno kada uključite tablet, a samo staklo je polomljeno, onda je potrebno zameniti touchscreen.

Kod nekih tableta slika se vidi, tablet radi normalno, samo je staklo polomljeno, što Vas može dovesti u zabludu da na tabletu postoji zaštitno staklo.

Na tablet računarima staklo je, ustvari, touchscreen i može se desiti da nastavi normalno da radi i reaguje na dodir ako pukotina nije oštetila nijedan kontakt. Tablet može raditi normalno, a može se i desiti da se pukotina vremenom proširi i tablet prestane da radi. Tada se mora izvršiti zamena touchscreen ekrana.

Vivax tablet polomljen touch screen

Polomljen touch screen

Ako mislite da je polomljeno staklo na tabletu, ekran ne reaguje na dodir, touchscreen na tabletu ne radi, polomljen ekran na tabletu, nemojte očajavati, mi imamo rešenje za Vas. Naši serviseri će na licu mesta ustanoviti koji je problem sa tabletom i šta je potrebno zameniti.

Ako niste u mogućnosti da dođete odmah, pozovite nas i mi ćemo preko telefona pokušati da Vam damo informacije u vezi servisa tableta koje su Vam potrebne.

Pored zamena touch screen ekrana i zamene ekrana na tabletu bavimo se i svim drugim popravkama tableta, vršimo zamenu konektora, zamenu baterija, zamenu dugmića.

Ovde možete pročitati više o zameni touchscreen ekrana pojedinih modela tableta

 

Zamena touch screen ekrana na Samsung tabletu Zamena touchscreen ekrana na Asus tabletu
Zamena touch screen ekrana na Lenovo tabletu Zamena touchscreen ekrana na Acer tabletu
Zamena touch screen ekrana na eStar tabletu Zamena touchscreen ekrana na Tesla tabletu
Zamena touch screen ekrana na Prestigio tabletu

 

 U našem servisu vršimo zamenu touch screen stakla na velikom broju modela tableta Samsung, Ipad, Asus, Lenovo, Acer,  Tesla, eStar ,Vivax, Vox, GoClever, Prestigio i mnogim drugim.

Cena zamene touch screen ekrana

Cena zamene touch screen ekrana zavisi od konkretnog modela tableta, a za tačnu cenu zamene touch screen ekrana na Vašem modelu tableta možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona 064/610 16 53 i 011/242 14 96 ili putem kontakt forme na kraju teksta. Naši serviseri će u najkraćem roku odgovoriti na sva pitanja koja možete imati o servisu Vašeg tableta.

Vaše uređaje možete slati i brzom poštom (AKS, Post Express…) ako niste iz Beograda.

Ukoliko imate pitanje u vezi servisa Vašeg tableta, naši serviseri će u najkraćem roku odgovoriti na njih.

* Obavezna polja

Molim Vas da unesete validnu email adresu kako bismo Vas kontaktirali