Zamena touchscreen ekrana

Zamena stakla na tabletu

Ako posedujete tablet onda znate koliko mogu biti osetljivi, posebno touchscreen staklo, na grebanje, udare i padove. Vrlo lako se mogu oštetiti bilo touchscreen, bilo ekran.

Polomljeno staklo na tabletuNa većini tablet računara staklo toucscreena (tac skrin) je staklo osetljivo na dodir i ako se ono polomi tablet može prestati da reaguje na dodir. Ako se slika vidi kompletno kada uključite tablet, a samo staklo je polomljeno, onda je potrebno zameniti touchscreen.

Kod nekih tableta slika se vidi, tablet radi normalno, samo je staklo polomljeno, što Vas može dovesti u zabludu da na tabletu postoji zaštitno staklo. Na tablet računarima staklo je, ustvari, touchscreen i može se desiti da nastavi normalno da radi i reaguje na dodir ako pukotina nije oštetila nijedan kontakt. Tablet može raditi normalno, a može se i desiti da se pukotina vremenom proširi i tablet prestane da radi. Tada se mora izvršiti zamena touchscreen ekrana.

Ako mislite da je polomljeno staklo na tabletu, tablet ne reaguje na dodir, touchscreen na tabletu ne radi, polomljen ekran na tabletu, nemojte očajavati, mi imamo rešenje za Vas. Naši serviseri će na licu mesta ustanoviti koji je problem sa tabletom i šta je potrebno zameniti. Ako niste u mogućnosti da dođete odmah, pozovite nas i mi ćemo preko telefona pokušati da Vam damo informacije koje su Vam potrebne.

 U našem servisu imamo touchscreen stakla za veliki broj modela tableta Samsung, Ipad, Asus, Lenovo, Acer, Vivax, Vox, GoClever, Prestigio, Tesla, eStar i mnoge druge. Cene zamene touchscreen ekrana zavise od konkretnog modela tableta, a za tačnu cenu možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona 064/610 16 53 i 011/242 14 96

Zamena displeja

polomljen ekranDisplej tableta nalazi se ispod touchscreen ekrana na svim modelima tableta. Razlika može biti u tome što je na nekim modelima ekran celom površinom spojen sa touchscreen-om pa se ne može odvojiti. U takvim slučajevima menja se kompletan displej. Na većini modela tableta moguće je odvojiti ekran od touch screen-a, tako da se u slučaju lomljenja može izvršiti zamena ekrana.

Ekran na tabletu je malo manje osetljiv od samog touchscreen-a, koji je prvi na udaru ako se desi da Vam tablet ispadne. Iako je displej teže polomiti, nije nemoguće. Najčešće se lomi ako ste slučajno seli na tablet ili stali na njega. Ako ste polomili displej boje su razlivene, crna je slika na ekranu ili na jednom delu ekrana, vidi se crna pukotina ili se vidi samo pola slike, linije po ekranu. Ako se touchscreen ekran nije oštetio tablet se uključuje normalno i touchscreen reaguje na dodir.

Ako ne možete da odredite da li je i touchscreen ekran oštećen, ne brinite, donesite tablet u naš servis i mi ćemo odmah ustanoviti šta je na tabletu oštećeno i šta je potrebno zameniti, kao i tačnu cenu zamene. Vršimo zamenu displeja na većini modela tablet računara, a cena zamene displeja zavisi od modela tableta. Imamo displeje za Samsung, Asus, Acer, Vivax, GoClever, Prestigio, Tesla i mnoge druge. Za cenu zamene i druge informacije možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona 064/610 16 53, 011/242 14 96