Servis tablet računara

 

Popravka tableta

Tablet računari, apsolutni hit poslednjih godina, postali su deo naše svakodnevnice. Savremeni, moderni praktični, ali ipak kvarovi se dešavaju.

  Tablet računarservis tabletai su zbog samog svog oblika, izgleda i načina na koji se koriste podložni padovima i fizičkim oštećenjima. Najčešći problem je polomljen ekran tableta ili polomljeno staklo tj. touch screen. Možemo nabaviti touch screen panele i ekrane za većinu modela tableta: SAMSUNG, IPAD, IPHONE, ASUS, ACER, TOSHIBA, PRESTIGIO, BLUEBERRY, GO CLEVER, VIVAX, HUAWEI, LENOVO i mnoge druge.

Zamena stakla na tabletu i zamena ekrana 

Tablet računari postoje u različitim dimenzijama i proizvodi ih veliki broj različitih kompanija, ali zajedničko za sve je da imaju touchscreen staklo osetljivo na dodir. Ako imate tablet računar onda znate koliko mogu biti osetljivi i najmanji pad ili udar mogu oštetiti touch screen ili ekran.

Na većini modela tablet računara staklo touchscreen-a je odvojeno od ekrana, pa se tako može zameniti samo touchscreen ili samo ekran. Na određenom broju modela touchscreen i ekran su zalepljeni, pa se na ovim modelima mora menjati kompletan displej.

Ukoliko se na Vašem tabletu vidi slika na ekranu kada ga uključite to znači da je potrebna zamena touchscreena, a ako se slika ne vidi, boje su razlivene, slika se vidi do pola onda je potrebna zamena ekrana. Ako staklo touchscreena nije oštećeno može se zameniti samo ekran.

Zamena baterije za tablet

Baterija na tabletu je jedan od najbitnijih delova tableta, jer ako ona ne funkcioniše kako treba tablet gubi svoju svrhu. Baterija na tabletu ima različit kapacitet zavisno od modela i proivođača tableta. Takođe, dužina trajanja baterije zavisi i od toga šta radite na Vašem tabletu i kako ga koristite. Zamena baterije na većini modela tableta je moguća, na manjem broju modela nije moguće izvršiti zamenu baterije. Baterija tableta je integrisana i najbolje je da zamenu baterije izvrši stručno lice. Pri nestručnoj zameni može doći do različitih problema kao što su lomljenje baterije ili bušenje što ne samo da uništava bateriju već je i opasno udisati isparenja koja nastaju. Cena baterije za tablet sa zamenom zavise od modela tableta, a u našem servisu imamo bateriju za veliki broj modela tableta po najpovoljnijim cenama.

Punjenje tableta

Konektor punjenjaPopravka punjenja tableta jedan je od čestih popravki na tablet računarima i telefonima. Najčešći problem je fizičko oštećenje konektora punjenja do koga najčešće dolazi neadekvatnim korišćenjem punjača za tablet. Ukoliko koristite tablet dok se puni najčešće se dešava da je kabl prekratak ili zapnete za kabl koji je uključen u tablet, što najčešće polomi konektor punjenja i neophodna je njegova zamena. Ako konektor nije potpuno odlomljen sa ploče dešava se da se tablet ne puni uvek, samo u određenom položaju, pa kada namestite kabl tablet nastavlja punjenje. Ovako tablet može raditi neko vreme, ali je najbolje doneti ga u servis na zamenu konektora kako ne bi došlo do kratkog spoja zbog prekinutih kontakata. U našem servisu ćemo izvršiti pregled tableta i ustanoviti da li je potrebna zamena konektora ili je problem punjač za tablet. Imamo konektore za  većinu modela tablet računara i vršimo njihovu zamenu u najkraćem roku. Takođe, imamo punjače za tablet za sve tipove punjenja. Cena popravke punjenja tableta zavisi od modela tableta, a u našem servisu ćemo izvršiti popravku po najpovoljnijim cenama.

 

  Servis tableta HOTSPOT  Vam može pomoći kada su u pitanju:

 Neki od najčešćih kvarova na tabletima su: tablet neće da se upali, tablet se ne puni, polomljen konektor, dugme za uključivanje, tablet neće da podigne sistem, vrti android, polomljen touch screen, polomljen displej i sl. Ovo su neki od kvarova koje svakodnevno rešavamo u servisu, ni Vaš tablet neće biti izuzetak. Takođe možemo nabaviti punjač za tablet bez obzira na model, baterija za tablet se može i prilagoditi za Vaš tablet ukoliko se originalna baterija ne može nabaviti. Dovoljno je da donesete tablet u servis kako bi naši serviseri ustanovili koji punjač za tablet odgovara Vašem tabletu ili koji tip baterije za tablet koristi.

Uređaje  nam možete poslati i brzom poštom (POST Express, CITY Express, AKS i sl.), što je ujedno i najbrži i najefikasniji način za klijente van Beograda. Pozovite nas i potrudićemo se da Vam pomognemo i izađemo u susret na najbolji način  064 610 16 53, 011 242 14 96

 

 

2.425 Comments

  • Одговори Hotspot servis

   Potrebna je tacna oznaka modela tableta, da li se vidi slika ili ne, kako bismo proverili mogucnost nabavke, a za cenu pozovite ili nad kontaktirajte preko email adrese kontakt@ hotspotservis.rs

 1. Одговори Pera

  Na tabletu samsung SM-T810 mi je polomljeno staklo i nema slike, imate li touch screen za ovaj model i koliko bi to kostalo okvirno dali je isplativo…Pozdrav

 2. Одговори Zoran

  Imam htc flayer tablet desila se greska sa punjacem naime spojili su se kontakti plus i minus i od tada ne moze da upali.Ima li mu pomoci.

Leave A Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *