Servis tablet računara

 

Popravka tableta

Tablet računari, apsolutni hit poslednjih godina, postali su deo naše svakodnevnice. Savremeni, moderni praktični, ali ipak kvarovi se dešavaju.

 

Tablet računarservis tabletai su zbog samog svog oblika, izgleda i načina na koji se koriste podložni padovima i fizičkim oštećenjima. Najčešći problem je polomljen ekran tableta ili polomljeno staklo na tabletu tj. touch screen.

  Servis tableta HOTSPOT  Vam može pomoći kada su u pitanju:

 •    Zamena touchscreen ekrana
 •    Zamena displeja
 •    Zamena baterije
 •    Popravka punjača I punjenje tableta
 •     Zamena polomljenih dugmića
 •    Popravka elektronike
 •    Update androida i softvera

Možemo nabaviti touch screen panele i ekrane za većinu modela tableta: SAMSUNG, IPAD, IPHONE, ASUS, ACER, TOSHIBA, PRESTIGIO, BLUEBERRY, GO CLEVER, VIVAX, HUAWEI, LENOVO i mnoge druge.

 

 

Zamena stakla na tabletu i zamena ekrana 

Tablet računari postoje u različitim dimenzijama i proizvodi ih veliki broj različitih kompanija, ali zajedničko za sve je da imaju touchscreen staklo osetljivo na dodir. Ako imate tablet računar onda znate koliko mogu biti osetljivi i najmanji pad ili udar mogu oštetiti touch screen ili ekran.

Na većini modela tablet računara staklo touchscreen-a je odvojeno od ekrana, pa se tako može zameniti samo touchscreen ili samo ekran. Na određenom broju modela touchscreen i ekran su zalepljeni, pa se na ovim modelima mora menjati kompletan displej.

Ukoliko se na Vašem tabletu vidi slika na ekranu kada ga uključite to znači da je potrebna zamena touchscreena, a ako se slika ne vidi, boje su razlivene, slika se vidi do pola onda je potrebna zamena ekrana. Ako staklo touchscreena nije oštećeno može se zameniti samo ekran.

Ako tablet ne reaguje na dodir, polomljeno staklo na tabletu, polomljen ekran, ne brinite, mi Vam možemo pomoći jer imamo delove za većinu modela tableta na tržištu. Za više informacija o ceni zamene stakla na tabletu, tj. zamene touchscreen ekrana možete nas pozvati na naše brojeve telefona 011/242 14 96, 064/610 16 53

Zamena baterije za tablet

Baterija na tabletu je jedan od najbitnijih delova tableta, jer ako ona ne funkcioniše kako treba tablet gubi svoju svrhu. Baterija na tabletu ima različit kapacitet zavisno od modela i proivođača tableta. Takođe, dužina trajanja baterije zavisi i od toga šta radite na Vašem tabletu i kako ga koristite. Zamena baterije na većini modela tableta je moguća, na manjem broju modela nije moguće izvršiti zamenu baterije. Baterija tableta je integrisana i najbolje je da zamenu baterije izvrši stručno lice. Pri nestručnoj zameni može doći do različitih problema kao što su lomljenje baterije ili bušenje što ne samo da uništava bateriju već je i opasno udisati isparenja koja nastaju. Cena baterije za tablet sa zamenom zavise od modela tableta, a u našem servisu imamo bateriju za veliki broj modela tableta po najpovoljnijim cenama.

Punjenje tableta

Konektor punjenjaPopravka punjenja tableta jedan je od čestih popravki na tablet računarima i telefonima. Najčešći problem je fizičko oštećenje konektora punjenja do koga najčešće dolazi neadekvatnim korišćenjem punjača za tablet. Ukoliko koristite tablet dok se puni najčešće se dešava da je kabl prekratak ili zapnete za kabl koji je uključen u tablet, što najčešće polomi konektor punjenja i neophodna je njegova zamena.

Ako konektor nije potpuno odlomljen sa ploče dešava se da se tablet neće da se puni uvek, samo u određenom položaju, pa kada namestite kabl tablet nastavlja punjenje. Ovako tablet može raditi neko vreme, ali je najbolje doneti ga u servis na zamenu konektora kako ne bi došlo do kratkog spoja zbog prekinutih kontakata.

Ako se mikro usb konektor polomio, ili je konektor upao unutra, tablet neće da se puni, polomio se dc konektor, punjenje tableta nije moguće, mi Vam možemo pomoći jer imamo konektore za veliki broj modela tableta na tržištu. Svakodnevno vršimo zamenu konektora na tabletima i popravku punjenja tableta.

U našem servisu ćemo izvršiti pregled tableta i ustanoviti da li je potrebna zamena konektora ili je problem punjač za tablet. Imamo konektore za  većinu modela tablet računara i vršimo njihovu zamenu u najkraćem roku. Takođe, imamo punjače za tablet za sve tipove punjenja. Cena popravke punjenja tableta zavisi od modela tableta, a u našem servisu ćemo izvršiti popravku po najpovoljnijim cenama. Za cenu popravke tableta koji se ne puni, zamenu dc konektora, za konkretni model tableta, pripremiti oznaku modela i pozovite nas na naše brojeve telefona 011/242 14 96, 064/610 16 53 i dobićete sve relevantne informacije, kao što su cena popravke tableta, rok za popravku, kao i mogućnost nabavke delova, ako ih nemamo na stanju.

Zamena polomljenih dugmića

Na tabletima vršimo i zamenu polomljenih dugmića za paljenje, dugmića za pojačavanje i smanjivanje i drugih. Često se dešava da se dugmići koji se najviše koriste, kao što je dugme za uključivanje tableta, polome i upadnu unutra. Takve kvarove na tabletima popravljamo zamenom polomljenog tastera ili popravkom flet kabla na kome se tasteri nalaze, ako zamena nije moguća.

Neki od najčešćih kvarova na tabletima su:

tablet neće da se upali, tablet se ne puni, polomljen konektor, dugme za uključivanje, tablet neće da podigne sistem, vrti android, polomljen touch screen, polomljen displej, tablet ne reaguje na dodir i sl. Ovo su neki od kvarova koje svakodnevno rešavamo u servisu, ni Vaš tablet neće biti izuzetak. Takođe možemo nabaviti punjač za tablet bez obzira na model, baterija za tablet se može i prilagoditi za Vaš tablet ukoliko se originalna baterija ne može nabaviti. Dovoljno je da donesete tablet u servis kako bi naši serviseri ustanovili koji punjač za tablet odgovara Vašem tabletu ili koji tip baterije za tablet koristi.

Uređaje  nam možete poslati i brzom poštom (POST Express, CITY Express, AKS i sl.), što je ujedno i najbrži i najefikasniji način za klijente van Beograda. Pozovite nas i potrudićemo se da Vam pomognemo i izađemo u susret na najbolji način  064 610 16 53, 011 242 14 96

 

 

2.472 Comments

 1. Одговори Nemanja

  Postovani imam asus transformer pad tf103c i potrebna mi je zamena nekog lcd modula, telefon radi, puni se, upali se ekran ali ne reaguje vise na dodir, nikada ispadao, kao nov, kupljen u švajcarskoj dobijen na poklon i samo je prestao da reaguje na dodir. Nosio sam u ovlašćeni servis ali kazu da taj lcd modul trenutno nije moguće poruciti, ako imate vi koja je cena? Hvala

 2. Одговори Tamara

  Molim vas da li moze da se podigne sistem na tabletu Huawei ideos slim S7 on radi kad se uplati ali nijednu aplikaciju ne mogu da instaliram ni nadogradim a kad hocu na facebook da se ulogujem izbaci me i kaze da je problem sa mrezom,a opera normalno radi i na njoj mogu da se ulogujem na fb? Market isto ne mogu da azuriram.

Leave A Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *