laptop i tablet servis

HP laptop servis

Servis svih modela HP laptopova vršimo svakodnevno u laptop servisu Hotspot. Popravka HP Compaq laptopova, servis HP Compaq.

Zamena ekrana, zamena konektora, zamena tastatura, ugradnja SSD i zamena hard diska, popravka ploče, prekuglavanje neke su od popravki koje vršimo na HP laptopovima.

Instalacija sistema na HP laptop

Instalacija Winsows 10 operativnog sistema na HP laptop vrši se u jednom danu ako je HP laptop nov, bez sistema. Ako vršimo reinstalaciju sistema možemo instalirati Windows 10 ili Windows 7 zavisno od konfiguracije i mogućnosti samog laptopa.

Takođe, možemo i sačuvati Vaše podatke pre reinstalacije sistema ako Vi to niste uradili.

Instalacijom sistema najčešće se rešava problem usporenog laptopa, virusa, iskakanje raznih prozora.

Zamena LCD ekrana na HP laptopu

hp laptop servis

Zamenu ekrana na HP laptopovima vršimo za jedan do dva dana, kada ustanovimo koji ekran vam je potreban. Po vašem izboru možemo ugraditi i polovan ekran ako ga imamo na stanju.

HP laptop zamena DC konektora

Zamenu DC konektora na Hp laptopovima vršimo ako je konektor polomljen. Ako se laptop ne puni ni sa novim punjačem najverovatnije je potrebna zamena DC konektora. Zamenu konektora treba uraditi i ako je on oštećen pa laptop prekida punjenje, kako ne bi došlo do ozbiljnijeg problema na laptopu ili kratkog spoja.

Ako se ispostavi da je problem u punjaču, a ne u DC konektoru, imamo i nove zamenske punjače za HP laptop.

Ugradnja SSD u HP laptop| Zamena hard diska

Ako želite da ubrzate vaš HP laptop, jedna od opcija je zamena hard diska SSD-om. SSD (solid state drave) je novi tip diskova za računare, dosta brži od svog prethodnika HDD-a.

Instalacijom sistema na SSD dosta se ubrzava rad računara, a HDD se može ubaciti u fioku na mesto CD pa ga možete koristiti za podatke. Takođe, postoji mogućnost ugradnje HDD u eksternu fioku, pa se može koristiti kao eksterni hard disk.

Zamenom HDD ne gubite ništa od Vaših podataka, pa možete odabrati da li želite da koristite hard disk kao ekterni ( ugradnjom u eksterno kućište) ili želite da stalno bude u računaru kao nova particija.

Popravka kućišta – sređivanje polomljenih šarki

Jedan od najčešćih problema na HP Compaq laptopovima je polomljeno kućište usled polomljenih šarki ili nosača šrafova šarki.

popravka sarke na hp laptopu
Polomljeni nosači šarki

U našem HP laptop servisu uspešno rešavamo problem polomljenog kućišta, odnosno polomljenih nosača, izlivanjem novih nosača, uz garanciju. Nakon servisa laptop je potpuno funkcionalan kao i pre loma kućišta.