laptop i tablet servis

Servis laptopova

U laptop servisu Hotspot bavimo se popravkom svih modela laptopova bez obzira na proizvođača. Vaš laptop možete doneti u naš servis laptopova kakav god problem da imate.

servis laptopova

O našim uslugama možete detaljnije da se informišete na sledećim linkovima.

Takođe, imamo punjače za laptop za sve modele, kao i baterije za laptopove.

Popravka laptopova

Svaki laptop koji dodje u naš laptop servis prvo se pregleda. Na osnovu pregleda i Vašeg opisa kvara dajemo procenu cene popravke i roka za popravku laptopa. Ako nije moguće odmah dati procenu, laptop ostaje u servisu kako bi ga naši serviseri detaljnije testirali i procenili u čemu je problem.

Nakon što odobrite cenu popravke laptopa i laptop dođe na red za servis pristupamo popravci laptopa. Uobičajen rok za servis laptopova je oko 7 radnih dana jer je potrebno da laptop sačeka svoj red, a zatim i vreme da se popravi. U nekim slučajevima ovaj rok je i kraći, a kod komplikovanijih kvarova može biti i duži, ali za kvalitetan i stručan servis potrebno je imati malo strpljenja.

servis laptopova

O najčešćim problemima na laptop računarima možete više pročitati na stranici Popravka laptopa česti kvarovi.

Cena servisa laptopova

Cena popravke laptopa zavisi od vrste kvara, a više o cenama u Hotspot servisu možete pogledati na stranici cenovnik.

O svakoj ceni servisa Vašeg laptopa obaveštavamo Vas pre bilo kakve popravke, tako da nema neprijatnih iznenađenja. Sa cenom popravke se morate prvo složiti, a ako nakon procene cenu ne odobrite, tj. odustanete od popravke, Vaš laptop možete preuzeti bez dodatnih troškova.

Dijagnostiku, odnosno procenu cene popravke ne naplaćujemo, a ne naplaćujemo ni neuspešne popravke. Čak i nama se može desiti da laptop ne može da se popravi i iako smo utrošili vreme i materijal, u takvim slučajevima vraćamo laptop bez naplate.

Ako niste iz Beograda laptop možete poslati i brzom poštom, preporučujemo post express. Takođe, odgovarajući punjač za laptop možemo poslati brzom poštom na Vašu adresu.