laptop i tablet servis

Zamena tastature na laptopu

Zamena tastature na laptopu vrši se zbog prestanka rada tastature. Najčešći razlog je prosuta tečnost (sok, voda, kafa, koka kola). Ovo je ujedno i najveća opasnost po ostale komponente laptopa  i sam laptop.

Ukoliko Vam se desi da prospete tečnost po laptopu odmah laptop isključite sa punjača i izvadite bateriju kako bi se sprečila veća šteta. Ne uključujte laptop čak i ako mislite da se tečnost osušila i iako u dosta slučajeva nakon sušenja laptop radi, treba da znate da time pravite trajnu štetu na njegovim komponentama, što će vrlo brzo laptop dovesti u nepopravljivo stanje. Poliveni laptop treba odneti u servis na čišćenje matične ploče, posebno ako nije u pitanju voda.

tecnost na tastaturi zamena tastature

Zamena tastature na laptopu

zamena tastatureZamena tastature se vrši ukoliko ona ne radi nakon čišćenja laptopa. Tastatura se ne može popravljati, posebno ako je razlog kvara prosuta tečnost. Svaka tastatura se sastoji od nekoliko slojeva folije i kontakata, pa kada prosuta tečnost dospe između slojeva i kontakata, popravka nije moguća.

Postoji mogućnost zamene tastera ukoliko Vam se desilo da ste taster polomili ili na drugi način uklonili.

Zamena tastature se vrši u toku radnog dana, a ukoliko je potrebno poručiti tastaturu, možemo je dobaviti za najviše 2 radna dana.

Trudimo se da na stanju imamo tastature za najveći broj modela laptopova: ASUS, HP, DELL, TOSHIBA, ACER, LENOVO i druge. 

Ako Vas interesuje cena zamene tastature za Vaš model laptopa, možete nas pozvati ili nas kontaktirati putem maila. 

Osim zamene tastature na laptopu, Hotspot vrši i svaki drugi laptop servis koji Vam je potreban.

Ako niste iz Beograda Vaš laptop možete poslati i brzom poštom.

Zamena tastature