laptop i tablet servis

Toshiba laptop servis

Popravka i servis svih modela Toshiba laptopa. Ako imate bilo kakav problem sa Vašim Toshiba laptopom servis Hotspot Vam može pomoći. Svakodnevno vršimo sve vrste popravki na Toshiba laptopovima.

Čišćenje laptopa

ciscenje prasine toshiba

Čišćenje laptopa spada u redovan servis laptopa i trebalo bi da se radi jednom godišnje. Kada je na laptopu omogućeno pravilno hlađenje laptop se neće pregrevati čime sprečavate probleme koji mogu nastati usled pregrevanja. Zamena ventilatora se vrši kada on prestane da radi ispravno, najčešće usled nagomilane prašine.

Zamena tastature

Tastatura na laptopu prestaje da radi ako je na nju prosuta neka tečnost, a po nekad ne rade samo pojedini dugmići. Zamenu tastature na Toshiba laptopu vršimo i ako se tastatura ugrađuje odozdo.

Popravka matične ploče i prekuglavanje

Popravke matične ploče u Hotspot laptop servisu radimo na nivou komponente. Ako se laptop ne pali ili samo svetle lampice verovatno je problem sa matičnom pločom.

prekuglavanje

Prekuglavanje se vrši kada zbog pregrevanja laptopa nastane problem sa čipovima na ploči. Tada laptop ne daje sliku na ekran, laptop se ne pali, svetle samo lampice.

Popravka kućišta i šarki

Popravku kućišta na Toshiba laptopu vršimo kada su polomljeni nosači šrafova šarki ili su polomljene šarke.

toshiba pukle sarke

Nosače šrafova popravljamo, kao i kućište pa se laptop nakon popravke može otvoriti bez problema.

Zamena DC konektora

Laptop se ne puni kako treba, prekida kada se puni, a punjač za laptop je ispravan? Vršimo zamenu konektora punjenja, a na stanju imamo i punjače za Toshiba laptop za sve modele.

Instalacija Windows 10

Ako je Vaš Toshiba laptop spor ili želite da zamenite operativni sistem laptop servis Hotspot Vam može pomoći. Vršimo instalaciju Windows 10, reinstalaciju sistema, kao i svih neophodnih drajvera i programa.

Ugradnja SSD-a

ugradnja ssd
Ugradnja SSD-a

Ako želite da ubrzate rad Vašeg laptopa najbolja opcija je ugradnja SSD diska. Stari hard disk možemo ugraditi u eksternu fioku, a onda ga možete koristiti za čuvanje podataka.

Zamena ekrana

Imamo ekrane za većinu modela Toshiba laptopa, menjamo ih za 1-2 radna dana zavisno od modela. Ekran na laptopu se najčešće menja zbog loma.

Toshiba laptop servis cena

Cena laptop servisa Toshiba zavisi od vrste popravke, a većinu cena možete pogledati u cenovniku. Za sve informacije u vezi laptop servisa nas možete kontaktirati na naše brojeve telefona ili putem email adrese.