laptop i tablet servis

Zamena ekrana na tabletu

Zamena ekrana na tabletu ili zamena displeja

zamena ekrana na tabletu

Polomljen ekran na tabletu

Zamena ekrana na tabletu vrši se kada je on oštećen, tj. ne vidi se slika na tabletu, vidi se crna mrlja, vidi se pukotina, boje su razlivene, imate linije na ekranu.

U tablet servisu Hotspot imamo ekrane za većinu modela tableta. Pozovite nas i proverite cenu ekrana za Vaš tablet.

Ekran tableta nalazi se ispod touchscreen ekrana na svim modelima tableta. Razlika može biti u tome što je na nekim modelima ekran celom površinom spojen sa touchscreen-om pa se ne može odvojiti. U takvim slučajevima vrši se zamena displeja kompletno (ekran zajedno sa touchscreenom). Na većini modela tableta moguće je odvojiti ekran od touch screen-a, tako da se u slučaju lomljenja može izvršiti samo zamena ekrana.

Zamena ekrana je delikatan posao i treba ga prepustiti stručnjacima. U servisu Hotspot zamenu ekrana na tabletima vršimo svakodnevno, stručno i povoljno, u najkraćem roku. Vaš uređaj sa sigurnošću možete ostaviti u rukama naših iskusnih servisera.

Ekran na tabletu je malo manje osetljiv od samog touchscreen-a, koji je prvi na udaru ako se desi da Vam tablet ispadne. Iako je displej teže polomiti, nije nemoguće. Najčešće se lomi ako ste slučajno seli na tablet ili stali na njega.

ekran za tablet

Zamena ekrana na tabletu

Ako ste polomili displej boje su razlivene, crna je slika na ekranu ili na jednom delu ekrana, vidi se crna pukotina ili se vidi samo pola slike, linije po ekranu. Ako se touchscreen ekran nije oštetio, tablet se uključuje normalno i touchscreen reaguje na dodir. U tom slučaju može se izvršiti samo zamena ekrana na tabletu.

Kada se polomi ekran i ne vidi se slika na tabletu, možete čuti zvuke uključivanja tableta, pristizanja poruka i slično. To je zato što tablet radi normalno, ali je oštećen deo koji daje sliku – ekran.

Ako ne možete da odredite da li je i touchscreen ekran oštećen, ne brinite, donesite tablet u naš servis i mi ćemo odmah ustanoviti šta je na tabletu oštećeno i šta je potrebno zameniti, kao i tačnu cenu zamene.

Zamena ekrana na tabletu cena

Cena zamene ekrana na tabletu zavisi od modela tableta. Imamo displeje za tablete Samsung, Asus, Acer, Vivax, GoClever, Prestigio, Tesla, eStar, iPad i mnoge druge. Za cenu zamene ekrana ili displeja na Vašem modelu tableta i druge informacije u vezi servisa tableta možete nas kontaktirati putem telefona 064/610 16 53  ili putem kontakt forme na kraju teksta.

Vaše uređaje možete poslati i brzom poštom (AKS, Post Express..) ako niste iz Beograda.

Ukoliko imate pitanje u vezi servisa Vašeg tableta, naši serviseri će u najkraćem roku odgovoriti na njih.

* Obavezna polja

Molim Vas da unesete validnu email adresu kako bismo Vas kontaktirali