Laptop Servis

Acer laptop servis

Acer laptop servis | Popravka Acer laptopova

Popravka svih modela Acer laptopova. U servisu Hotspot svakodnevno vršimo različite vrste popravki Acer laptopova, a neke od popravki koje vršimo na Acer laptopovima su:


Zamena DC konektora na Acer laptopu

acer zamena dc konektora

Zamena DC konektora vrši se kada se laptop ne puni, kada je konektor polomljen ili oštećen. Ako se laptop ne puni kada priključite punjač ili se ne pali kada se izvadi baterija problem može biti u punjaču ili u konektoru u laptopu.

Laptop prvo testiramo, a ako je u pitanju konektor punjenja vršimo zamenu DC konektora.

Takođe, imamo i nove zamenske punjače za Acer laptopove.


Zamena ekrana na Acer laptopu

Ako je ekran na laptopu polomljen onda se vrši njegova zamena. Ekran na laptopu se može polomiti ako je laptop ispao ili je udaren, a u dosta slučajeva ekran se lomi i ako je nagnječen.

Da je ekran na laptopu polomljen znaćete ako se na ekranu vide crne mrlje ili horizontalne linije.


Acer zamena tastature

Na Acer laptopovima menjamo i tastature čak i ako se moraju ugrađivati u kućište. Zamena tastature nije uvek jednostavna, ali naši serviseri imaju dugogodišnje iskustvo.

Tastatura na laptopu obično prestaje da radi ako je na nju prosuta neka tečnost. U nekim slučajevima može se desiti da ne rade samo pojedini dugmići, ali i u takvim slučajevima se mora zameniti cela tastatura, jer nije moguće izvršiti popravku.


Zamena šarki popravka kućišta Acer laptopa

Problem sa šarkama na Acer laptopu najčešće se manifestuje tako što kada otvarate laptop plastika se odvaja od kućišta. To najverovatnije znači da su nosači šrafova popucali pa ne mogu da drže šarku.

Ovakve popravke vršimo na laptopovima svakodnevno i vrlo uspešno.


Čišćenje laptopa od prašine

acer ciscenje laptopa

Čišćenje laptopa od prašine i zamena pasta spada u redovan servis laptopa koji treba obavljati jednom godišnje. Time se sprečava pregrevanje laptopa usled zapušenog ventilacionog sistema.


Popravka matične ploče na Acer laptopu

Popravke matične ploče na Acer laptopu radimo na nivou komponente. Ako ste prosuli tečnost na laptop ili laptop neće da se upali, verovatno je u pitanju problem sa matičnom pločom.

popravka maticne ploce acer

Prekuglavanje se vrši kada laptop ne daje sliku na ekran, neće da se upali ili pali samo lampice. To se najčešće dešava zbog dugotrajnog pregrevanja laptopa i nemogućnosti da se hladi kako treba.


Instalacija sistema – zamena hard diska – ugradnja SSD

Vršimo instalaciju sistema na nov Acer laptop ili reinstalaciju sistema ako laptop usporeno radi ili je zaražen virusima.

Takođe, vršimo i zamenu hard diska ako je neispravan, ili zamenu hard diska SSD-om ako želite da ubrzate Vaš računar.

Punjači za Acer laptop

Na stanju uvek imamo Acer punjače za laptopove. Ako niste sigurni kakav punjač Vam je potreban pozovite nas sa modelom laptopa i mi ćemo proveriti za Vas.

Cena Acer laptop servisa

Acer laptop servis vršimo svakodnevno, a cena servisa zavisi od vrste popravke. Neke cene laptop servisa možete pogledati u cenovniku.

Za sva pitanja u vezi servisa laptopa i cenama popravki možete nas kontaktirati putem forme na kraju teksta i na naše brojeve telefona.

Ukoliko imate pitanja u vezi servisa laptopa pišite nam, potrudićemo se da odgovorimo u što kraćem roku.

* Obavezna polja

Molim Vas da upišete validnu email adresu kako biste primili naš odgovor.