laptop i tablet servis

Acer laptop servis

Acer laptop servis | Popravka Acer laptopova

Popravka svih modela Acer laptopova. U servisu Hotspot svakodnevno vršimo različite vrste popravki Acer laptopova, a neke od popravki koje vršimo na Acer laptopovima su:

acer laptop servis

Pregled Vašeg laptopa i procenu cene popravke ne naplaćujemo.

Donesite Vaš laptop ili nas pozovite i recite nam u čemu je problem


Laptop se ne puni?

Moguće je da je u pitanju DC konektor na laptopu, neki od simptoma su:

 • Laptop ne puni bateriju
 • Laptop se puni sa prekidima
 • Oštećen konektor na laptopu
 • Kada izvadite bateriju laptop se ne pali dok je na punjaču
 • Morate da nameštate punjač kako biste uspostaviti punjenje

U našem Acer laptop servisu na licu mesta ćemo testirati laptop i odmah ustanoviti da li je problem do punjača za laptopa. Ako je punjač problem na stanju imamo nove zamenske punjače za sve modele Acer laptopa. Vaš problem rešavate odmah!

acer zamena dc konektora

Zamena DC konektora vrši se kada se laptop ne puni ni sa novim punjačem, kada je konektor polomljen ili oštećen. Ako se laptop ne puni kada priključite punjač ili se ne pali kada se izvadi baterija problem može biti u punjaču ili u konektoru u laptopu.

Laptop prvo testiramo, a ako je u pitanju konektor punjenja vršimo zamenu DC konektora.

Takođe, imamo i nove zamenske punjače za Acer laptopove.


Zamena ekrana na Acer laptopu

Ekran na laptopu obično prestaje da radi kada se ošteti, iako niste svesni šta se dogodilo ekrani za laptop ne prestaju da rade sami od sebe. Uvek je u pitanju neka vrsta oštećenja.

U nekim slučajevima se dešava da se slika na laptopu gubi ili se pojavljuju linije po ekranu zbog oštećenog flet kabla ekrana. Naši serviseri će pregledom ustanoviti šta je problem na laptopu i na osnovu toga predložiti odgovarajući servis.

Ovi simptomi ukazuju da postoji problem sa ekranom:

 • Linije po ekranu
 • Jedna šira ili uža linija na ekranu
 • Zamrljane boje
 • Crne fleke na ekranu
 • Slika se gubi kada se ekran pomera

Ako je ekran na laptopu polomljen onda se vrši njegova zamena. Ekran na laptopu se može polomiti ako je laptop ispao ili je udaren, a u dosta slučajeva ekran se lomi i ako je nagnječen.

Da je ekran na laptopu polomljen znaćete ako se na ekranu vide crne mrlje.


Acer zamena tastature

Na Acer laptopovima menjamo i tastature čak i ako se moraju ugrađivati u kućište. Zamena tastature nije uvek jednostavna, ali naši serviseri imaju dugogodišnje iskustvo.

Tastatura na laptopu obično prestaje da radi ako je na nju prosuta neka tečnost. U nekim slučajevima može se desiti da ne rade samo pojedini dugmići, ali i u takvim slučajevima se mora zameniti cela tastatura, jer nije moguće izvršiti popravku.


Zamena šarki popravka kućišta Acer laptopa

Problem sa šarkama na Acer laptopu najčešće se manifestuje tako što kada otvarate laptop plastika se odvaja od kućišta. To najverovatnije znači da su nosači šrafova popucali pa ne mogu da drže šarku.

Iako Vam ovaj problem može izgledati nerešivo, ne brinite, imamo rešenje!

Ovakve popravke vršimo i na Acer laptopovima svakodnevno i vrlo uspešno.


Čišćenje laptopa od prašine

acer ciscenje laptopa

Čišćenje laptopa od prašine i zamena pasta spada u redovan servis laptopa koji treba obavljati jednom godišnje. Time se sprečava pregrevanje laptopa usled zapušenog ventilacionog sistema.

Kada treba uraditi čišćenje laptopa?

 • Laptop se pregreva
 • Ventilator na laptopu duva neprestano
 • Laptop izbacuje grešku „fan error“
 • Deo oko tastature je jako topao
 • Ventilator je bučan


Popravka matične ploče na Acer laptopu

Popravke matične ploče na Acer laptopu radimo na nivou komponente. Ako ste prosuli tečnost na laptop ili laptop neće da se upali, verovatno je u pitanju problem sa matičnom pločom.

acer laptop servis

Prekuglavanje se vrši kada laptop ne daje sliku na ekran, neće da se upali ili pali samo lampice. To se najčešće dešava zbog dugotrajnog pregrevanja laptopa i nemogućnosti da se hladi kako treba.


Instalacija sistema – zamena hard diska – ugradnja SSD

Vršimo instalaciju sistema na nov Acer laptop ili reinstalaciju sistema ako laptop usporeno radi ili je zaražen virusima.

Takođe, vršimo i zamenu hard diska ako je neispravan, ili zamenu hard diska SSD-om ako želite da ubrzate Vaš računar.

Punjači za Acer laptop

Na stanju uvek imamo Acer punjače za laptopove. Ako niste sigurni kakav punjač Vam je potreban pozovite nas sa modelom laptopa i mi ćemo proveriti za Vas, a možete i pogledati u našem webshopu HotspotPro

Cena Acer laptop servisa

Acer laptop servis vršimo svakodnevno, a cena servisa zavisi od vrste popravke. Neke cene laptop servisa možete pogledati u cenovniku.

Za sva pitanja u vezi servisa laptopa i cenama popravki možete nas kontaktirati putem forme na kraju teksta i na naš broj telefona 064 610 16 53

Ukoliko imate pitanja u vezi servisa laptopa pišite nam, potrudićemo se da odgovorimo u što kraćem roku.

* Obavezna polja

Molim Vas da upišete validnu email adresu kako biste primili naš odgovor.