laptop i tablet servis

Servis tableta

Servis tableta

Samsung, iPad, Asus, Acer, Lenovo, Vivax, Tesla, zamena ekrana, zamena konektora, zamena baterije na svim modelima tableta.

Popravka i servis tableta u servisu Hotspot je jedna od osnovnih delatnosti. Naši iskusni serviseri se svakodnevno bave popravkom tableta svih modela i proizvođača. Vršimo servis tableta Samsung, iPad, Alcatel, Asus, Acer, Lenovo, Prestigio, Vivax, Vox, GoClever, Tesla i mnoge druge.

servis tableta

 

Tablet računari su zbog samog svog oblika, izgleda i načina na koji se koriste podložni padovima i fizičkim oštećenjima. Najčešći problem je polomljen ekran tableta ili polomljeno staklo na tabletu tj. touch screen ekran.

Servis tableta koji vršimo

Zamena touch screen ekrana na tabletu

polomljen tac na tabletu
Polomljen touchscreen ekran

Zamena touch screen ekrana, tj. zamena stakla na tabletu je jedna od popravki koja se najčešće vrši na tabletima. Zamena touchscreen ekrana je vrlo osetljiv i delikatan posao, pa svoj tablet ne treba da prepuštate bilo kome. Naši serviseri će stručno zameniti touch screen ekran na Vašem tabletu bez ikakvog rizika po Vaš uređaj.

Tablet računari postoje u različitim dimenzijama i proizvodi ih veliki broj različitih kompanija. Zajedničko za sve je da imaju touchscreen staklo osetljivo na dodir. Ako imate tablet onda znate koliko mogu biti osetljivi i najmanji pad ili udar mogu oštetiti staklo ili ekran.

Na većini modela tablet računara staklo touchscreen-a je odvojeno od ekrana, pa se tako može zameniti samo touchscreen ili samo ekran. Na određenom broju modela touchscreen i ekran su zalepljeni, pa se na ovim modelima mora izvršiti zamena displeja.

Kako izgleda polomljen touchscreen?

polomljen tac

Ukoliko se na Vašem tabletu vidi slika na ekranu kada ga uključite to znači da je potrebna zamena touchscreena, a ako se slika ne vidi, boje su razlivene, slika se vidi do pola onda je potrebna zamena ekrana. Ako staklo touchscreena nije oštećeno može se zameniti samo ekran.

Ako tablet ne reaguje na dodir, polomljeno staklo na tabletu, polomljen ekran, ne brinite, mi Vam možemo pomoći jer imamo delove za većinu modela tableta na tržištu. 

Možemo nabaviti touch screen panele i ekrane za većinu modela tableta: SAMSUNG, IPAD, IPHONE, ASUS, ACER, ALCATEL, PRESTIGIOLENOVO, TESLA, eStar, HUAWEI, NET CAT, GO CLEVER, VIVAX i mnoge druge.

Zamena ekrana na tabletu

Zamena ekrana na tabletu je veoma osetljiva popravka, čak osetljivija i od zamene touchscreen ekrana. Pri zameni ekrana se mora voditi računa da se ne polomi touchscreen, koji je zalepljen za ekran.

Ekran tableta se nalazi ispod touchscreen-a i na njega je zalepljeno staklo touchscreen-a. Kada se menja ekran na tabletu, touchscreen se mora odlepiti od ekrana, a nakon zamene ekrana se vraća na isto mesto.

Kako izgleda polomljen ekran na tabletu?

Ako se razbio ekran na Vašem tabletu slika se ne vidi, ekran je crn, vidi se crna mrlja, razlivene boje ili se vidi deo slike, a deo je crn. U nekim slučajevima, kada touchscreen nije oštećen, a ekran je crn, možete čuti zvuk poruke ili zvuk uključivanja tableta, to znači da tablet radi, ali je ekran polomljen.

Na sledećem linku možete videti modele tableta na kojima vršimo zamenu ekrana i touch screen ekrana. Za više informacija o ceni zamene stakla na tabletu, tj. zamene touchscreen ekrana ili zamene ekrana možete nas kontaktirati putem forme na kraju teksta ili pozovite 064/610 16 53.Naši serviseri će u najkraćem roku odgovoriti na Vaša pitanja vezana za servis tableta i dati Vam prave informacije.

Zamena baterije na tabletu

Zamena baterije na tabletu vrši se kada je njena funkcija oslabljena i kada više nema kapacitet koji je imala. Tada se tablet brzo gasi ili ne može da se napuni do kraja ili se čak iznenada ugasi. Kada baterija izgubi kapacitet ona drži mnogo kraće nego kada ste kupili tablet i tada je vreme za njenu zamenu.

Baterija na tabletu je jedan od najbitnijih delova tableta, jer ako ona ne funkcioniše kako treba tablet gubi svoju svrhu. Baterija na tabletu ima različit kapacitet zavisno od modela i proivođača tableta. Takođe, dužina trajanja baterije zavisi i od toga šta radite na Vašem tabletu i kako ga koristite.

Kako se vrši zamena baterije na tabletu?

Zamena baterije na većini modela tableta je moguća, na manjem broju modela nije moguće izvršiti zamenu baterije. Baterija tableta je integrisana i najbolje je da zamenu baterije izvrši stručno lice. Pri nestručnoj zameni može doći do različitih problema kao što su lomljenje baterije ili bušenje što ne samo da uništava bateriju već je i opasno udisati isparenja koja nastaju.

Cena baterije za tablet sa zamenom zavise od modela tableta, a u našem servisu imamo baterije za veliki broj modela tableta po najpovoljnijim cenama. Na sledećem linku možete videti cene zamene baterije na nekim modelima tableta. Ako Vas interesuje cena zamene baterije na tabletu za Vaš model možete nas kontaktirati putem forme na kraju teksta ili putem naših telefona.

Punjenje tableta

polomljen konektor na tabletu

Popravka punjenja tableta jedna je od najčešćih popravki na tablet računarima i telefonima. Zamenu konektora vršimo skoro svakodnevno i imamo konektore za većinu modela tableta.

Najčešći problem je fizičko oštećenje konektora punjenja do koga najčešće dolazi neadekvatnim korišćenjem punjača za tablet.

Ukoliko koristite tablet dok se puni najčešće se dešava da je kabl prekratak ili zapnete za kabl koji je uključen u tablet, što najčešće polomi konektor punjenja i neophodna je njegova zamena.

Kako se ponaša tablet kome je potrebna zamena ulaza za punjenje?

Ako konektor nije potpuno odlomljen sa ploče dešava se da se tablet puni samo u određenom položaju, pa kada namestite kabl tablet nastavlja punjenje. Ovako tablet može raditi neko vreme, ali je najbolje doneti ga u servis tableta na zamenu konektora kako ne bi došlo do kratkog spoja zbog prekinutih kontakata.

Ako se mikro usb konektor polomio, tablet neće da se puni, polomio se dc konektor, punjenje tableta nije moguće, mi Vam možemo pomoći jer imamo konektore za veliki broj modela tableta na tržištu. Svakodnevno vršimo zamenu konektora na tabletima i popravku punjenja tableta.

U našem servisu ćemo izvršiti pregled tableta i ustanoviti da li je potrebna zamena konektora ili je problem punjač za tablet. Vršimo zamenu konektora za tablete Samsung, Asus, Alcatel, Huawei, Acer, iPad, Tesla, Vivax, Vox, Prestigio, eStar i mnoge druge. Takođe, imamo punjače za tablet za sve tipove punjenja.

Cena zamene ulaza za punjenje 

Cena popravke punjenja tableta zavisi od modela tableta, a u našem servisu ćemo izvršiti popravku po najpovoljnijim cenama. Za cenu popravke tableta koji se ne puni, zamenu dc konektora, za konkretni model tableta, pripremite oznaku modela i pozovite nas na naše brojeve telefona i dobićete sve relevantne informacije.

Takođe nas možete kontaktirati putem forme na kraju teksta i naši serviseri će u najkraćem roku odgovoriti na Vaša pitanja vezana za servis tableta.

Zamena polomljenih dugmića

Na tabletima vršimo i zamenu polomljenih dugmića za paljenje, dugmića za pojačavanje i smanjivanje i drugih.

Često se dešava da se dugmići koji se najviše koriste, kao što je dugme za uključivanje tableta, polome. Takve kvarove na tabletima popravljamo zamenom polomljenog tastera ili popravkom flet kabla na kome se tasteri nalaze.

Cena zamene dugmića zavisi od modela tableta, a cenu zamene dugmića na konkretnom modelu, kao i sve druge informacije vezane za servis tableta možete dobiti popunjavanjem forme na kraju teksta ili putem naših telefona.

Vaše uređaje  nam možete poslati i brzom poštom (POST Express, CITY Express, AKS i sl.), što je ujedno i najbrži i najefikasniji način za klijente van Beograda. Pozovite nas i potrudićemo se da Vam pomognemo i izađemo u susret na najbolji način.

Ukoliko imate pitanje u vezi servisa Vašeg tableta, naši serviseri će u najkraćem roku odgovoriti na njih.

* Obavezna polja

Molim Vas da unesete validnu email adresu kako bismo Vas kontaktirali

2.486 Comments

 1. Milanka Djordjic

  Ispustila sam tablet.Pukao je touchscreen.Ekran radi.Boje nisu razlivene.Tablet je Asus ZenPad.p16,5*24,5 cm.Da li imate Touchscreen i koliko bi koštala popravka?

 2. Jelena Petrovic

  Postovanje, mozete mi reci za model Samsung galaksi tab A sm 510 koja je cena zamena tach screana i dali imate deo ulazni drzac sim i micro sim kartice . Izjedna je sa tri polja plasticni deo.? Hvala
  Jeks

 3. Dusko

  Koliko košta zamjena ekrana za tablet VIVAX TPC – 804 3G 8 “. Pozdrav

 4. Marina

  Da li mozete da mi kazete koja je cena popravke ekrana i skrintaca vivax tpc-102 4g 10.1″? Hvala

 5. Ivana

  Kolko je baterija za vivax tpc 7003? A kolko je da je vi namestite?

 6. Ivana

  Dobar dan,
  Koliko bi koštala zamena ekrana na tabletu Vivax TPC-804, kao i provera konektora za punjenje?
  Hvala!

Comments are closed.

Hotspot servis