laptop i tablet servis

Popravka punjača za laptop

Servis laptop punjača

Popravka punjača za laptop je jedan od najčešćih zahteva korisnika u našem laptop servisu. Problem može biti u kablu ili samom punjaču, kao i u konektoru punjača. Većina korisnika laptopova se nakon konsultacije sa našim zaposlenima odlučuje za kupovinu zameskog punjača u našoj prodavnici. Benefiti su višestruki, od garancije u trajanju od 6 meseci do razloga bezbednosti. 

Bez obzira koji je tip kvara u pitanju, pokidan kabl, oštećen konektor ili je kvar u samom punjaču, popravka obično nije isplativa osimza retke i one modele za koje nema zamene na tržištu.. Prodajemo zamenske punjače za laptopove svih proizvodjača bez obzira na model:  Asus, Acer, Apple, Dell, HP, Lenovo, MSI, Fujitsu, Toshiba, Samsung, Sony i druge.

popravka punjača

Ponuda punjača za laptop i zamena konektora punjenja na laptopu

popravka punjacaKorišćenje neispravnog punjača može dovesti do ozbiljnijih problema na laptopu, zato oštećen punjač ne treba shvatiti olako. Prilikom rada punjač ne sme da se greje niti da zuji. Ukoliko primetite da punjač prekida punjenje kada pomerate kabl ili morate da nameštate konektor koji je uboden u laptop kako bi se laptop punio, punjač sa laptopom treba odneti u servis, kako biste sprečili veće oštećenje laptopa. Na licu mesta ćemo ustanoviti da li je u pitanju punjač ili je možda potrebna zamena konektora laptopa. Ukoliko i sa drugim punjačem dolazi do prekida u punjenju onda je u pitanju konektor u laptopu. Ako se laptop puni bez problema sa drugim punjačem onda je dovoljna kupovina punjača

U našem laptop servisu možemo izvršiti zamenu konektora u laptopu, zamenu kabla ili servis matične ploče. Dešava se da je prekid nastao u kablu napajanja i tada se on menja novim. 

U najvećem broju slučajeva usled čestog pomeranja pokidan je konektor punjača, kada se vrši njegova zamena. Ukoliko, iz nekog razloga, ne možemo obezbediti odgovarajući punjač za laptop, potrudićemo se da Vam obezbedimo zamenski jer imamo punjače za laptopove svih modela Asus, Acer, Apple, Dell, HP, Lenovo, MSI, Fujitsu, Toshiba, Samsung, Sony i druge.

Ako niste iz Beograda odgovarajući punjač za laptop možemo poslati i brzom poštom. Takođe, podatke sa neispravnog punjača i laptopa možete nam poslati na email, a mi ćemo u najkraćem roku odabrati odgovarajući i poslati na Vašu adresu.

popravka punjača popravka punjača

Hotspot servis