laptop i tablet servis

Popravka punjača za laptop

Servis laptop punjača

Popravka punjača za laptop je jedna od najčešćih popravki koje vršimo u našem laptop servisu. Problem može biti u kablu ili samom punjaču, kao i u konektoru punjača.Većina korisnika laptopova misli da se punjač ne može popraviti i odmah kupuje novi  koji je obično univerzalni zamenski punjač. Naše je mišljenje da je uvek bolje popraviti originalni punjač nego kupiti zamenski.

Bez obzira koji je tip kvara u pitanju, pokidan kabl, oštećen konektor ili je kvar u samom punjaču, donesite ga u naš servis i mi ćemo se potruditi da Vam pomognemo. Popravljamo punjače za laptopove svih proizvodjača bez obzira na model: ASUS, HP, DELL, FUJITSU SIEMENS, LENOVO, SONY…

popravka punjača

 

Popravka punjača za laptop i zamena konektora

 

popravka punjacaKorišćenje neispravnog punjača može dovesti do ozbiljnijih problema na laptopu, zato oštećen punjač ne treba shvatiti olako. Prilikom rada punjač ne sme da se greje niti da zuji. Ukoliko primetite da punjač prekida punjenje kada pomerate kabl ili morate da nameštate konektor koji je uboden u laptop kako bi se laptop punio, punjač sa laptopom treba odneti u servis, kako biste sprečili veće oštećenje laptopa. Na licu mesta ćemo ustanoviti da li je u pitanju punjač ili je možda potrebna zamena konektora laptopa. Ukoliko i sa drugim punjačem dolazi do prekida u punjenju onda je u pitanju konektor u laptopu. Ako se laptop puni bez problema sa drugim punjačem onda je dovoljna popravka punjača

U našem laptop servisu možemo izvršiti zamenu konektora, zamenu kabla ili servis elektronike punjača. Dešava se da je prekid nastao u nekom delu kabla, tada se kabl može skratiti i ponovo spojiti bez prekida. Ako je kabl previše iskidan i oštećen da se ne može popraviti vrši se zamena kompletnog kabla.

U najvećem broju slučajeva usled čestog pomeranja pokidan je konektor punjača, kada se vrši njegova zamena. Ukoliko, iz nekog razloga, popravka punjača nije moguća možemo Vam obezbediti odgovarajući punjač za laptop. Imamo punjače za laptopove svih modela Asus, Acer, Dell, HP, Lenovo, MSI, Fujitsu, Toshiba. Samsung Sony i druge.

Ako niste iz Beograda odgovarajući punjač za laptop možemo poslati i brzom poštom. Takođe, neispravan punjač za laptop možete nam poslati brzom poštom, a mi ćemo ga u najkraćem roku popraviti i poslati na Vašu adresu.

popravka punjača popravka punjača

Hotspot servis