Zamena ekrana laptopa

Ekran za laptop

Zamena ekrana laptopa u našem  servisu vrši se brzo i pouzdano. Zavisno od toga kada donesete svoj laptop zamena ekrana vrši se u toku radnog dana ili eventualno za sledeći dan. Ukoliko neki od ekrana trenutno nemamo na stanju ugradnju možemo dogovoriti u najkraćem roku ( do 2 radna dana). Naši serviseri će na licu mesta dijagnostikovati problem i ustanoviti da li je zamena ekrana neophodna ili je u pitanju nešto drugo. Ponekad nedostatak slike, slaba ili neravnomerna osvetljenost ili izmenjene boje mogu ukazati na problematičan invertor ili lampe u ekranu. U tom slučaju zamena ekrana nije potrebna već se pristupa popravci invertora ili zameni lampi u ekranu. Dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti nam omogućava da posao obavljamo stručno i profesionalno.

zamena ekrana

Zamena ekrana na laptopu se uvek obavlja sa puno pažnje i iako Vam može izgledati jednostavno, naša preporuka je da ne pokušavate ekran zameniti sami. Postoji dosta stvari kod kojih možete pogrešiti pri pokušaju da ekran zamenite – pucanje plastike, kidanje flet kablova, spaljivanje matične ploče, oštećenje samog ekrana, kao i poručivanje pogrešnog ekrana čija rezolucija, veličina ili konektor nisu odgovarajući.

Kako biste sačuvali vreme i novac najbolje je da laptop odnesete u proveren servis gde će ekran biti zamenjen u toku radnog dana. U našem servisu dobijate garanciju od 1 godine na nove ekrane i 6 meseci na polovne, ukoliko ih mi ugrađujemo. Zamena ekrana je besplatna ukoliko je ekran kupljen kod nas.

U ponudi imamo veliki izbor ekrana raznih veličina i tipova, nove i polovne:

 • LCD Ekran za laptop 10.1″                                                LCD Ekran za laptop 15.4″
 • LCD Ekran za laptop 10.2″                                                LCD Ekran za laptop 15.6″
 • LCD Ekran za laptop 11.6″                                                LCD Ekran za laptop 16.0″
 • LCD Ekran za laptop 12.1″                                                LCD Ekran za laptop 16.4″
 • LCD Ekran za laptop 13.3″                                                LCD Ekran za laptop 17.0″
 • LCD Ekran za laptop 14.0″                                                LCD Ekran za laptop 17.1″
 • LCD Ekran za laptop 14.1″                                                LCD Ekran za laptop 17.3″
 • LCD Ekran za laptop 14.5″                                                LCD Ekran za laptop 18.4″
 • LCD Ekran za laptop 15.0″

Pri poručivanju ekrana obratite pažnju na tip ekrana (LED ili LCD), položaj i tip konektora, kao i rezoluciju. Ukoliko niste sigurni koji Vam je ekran potreban kontaktirajte nas i mi ćemo to proveriti za Vas.

40 Comments

 1. Одговори NN.

  imam hp laptop ekran je pukao jedna trecina laptopa kada se ukljuci ima sliku radi a ostatak ekrana je crn zvuk radi mislim da je laptop iznutra ostecen moguce je da je i displej . interesuje me sta sve treba da se menja i otprilike cena popravke unapred hvala .

Leave A Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *