hotspot servis

Zamena ekrana na laptopu

Zamena ekrana na laptopu u Hotspot laptop servisu vrši se brzo i pouzdano. Zavisno od toga kada donesete svoj laptop zamena ekrana vrši se u toku radnog dana ili eventualno za sledeći dan. Ukoliko neki od ekrana trenutno nemamo na stanju ugradnju možemo dogovoriti u najkraćem roku ( do 2 radna dana).

zamena ekrana na laptopuNaši serviseri će na licu mesta dijagnostikovati problem i ustanoviti da li je zamena ekrana na laptopu neophodna ili je u pitanju nešto drugo. Ukoliko je pukao ekran na laptopu, vidi se crna fleka, polovina ekrana se vidi, a polovina ne, potrebno je izvršiti zamenu ekrana.

Ponekad nedostatak slike, slaba ili neravnomerna osvetljenost ili izmenjene boje mogu ukazati na problematičan invertor ili lampe u ekranu. U tom slučaju zamena ekrana na laptopu nije potrebna već se pristupa popravci invertora ili zameni lampi u ekranu.

Dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti nam omogućava da posao obavljamo stručno i profesionalno.

zamena ekrana na laptopuZamena ekrana na laptopu se uvek obavlja sa puno pažnje i iako Vam može izgledati jednostavno, naša preporuka je da ne pokušavate ekran za laptop zameniti sami. Postoji dosta stvari kod kojih možete pogrešiti pri pokušaju da izvršite zamenu ekrana na laptopu – pucanje plastike, kidanje flet kablova, kvar matične ploče, oštećenje samog ekrana, kao i poručivanje pogrešnog ekrana za laptop čija rezolucija, veličina ili konektor nisu odgovarajući.

Kako biste sačuvali vreme i novac najbolje je da laptop odnesete u proveren servis gde će ekran biti zamenjen u toku radnog dana. U našem laptop servisu dobijate garanciju od 1 godine na nove ekrane i 6 meseci na polovne, ukoliko ih mi ugrađujemo.

Zamena ekrana na laptopu je besplatna ukoliko je ekran kupljen kod nas.

Ekran za laptop

U ponudi imamo veliki izbor ekrana za laptop raznih veličina i tipova, nove i polovne:

 • LCD Ekran za laptop 10.1″                                                LCD Ekran za laptop 15.4″
 • LCD Ekran za laptop 10.2″                                                LCD Ekran za laptop 15.6″
 • LCD Ekran za laptop 11.6″                                                LCD Ekran za laptop 16.0″
 • LCD Ekran za laptop 12.1″                                                LCD Ekran za laptop 16.4″
 • LCD Ekran za laptop 13.3″                                                LCD Ekran za laptop 17.0″
 • LCD Ekran za laptop 14.0″                                                LCD Ekran za laptop 17.1″
 • LCD Ekran za laptop 14.1″                                                LCD Ekran za laptop 17.3″
 • LCD Ekran za laptop 14.5″                                                LCD Ekran za laptop 18.4″
 • LCD Ekran za laptop 15.0″

Pri poručivanju ekrana obratite pažnju na tip ekrana (LED ili LCD), položaj i tip konektora, kao i rezoluciju. Ukoliko niste sigurni koji Vam je ekran potreban kontaktirajte nas ili pozovite i mi ćemo to proveriti za Vas.

48 Comments

 1. Одговори STEFAN

  Imam lap top kome je pukao ekran, u piotanju je hp pavilion dv3-2005tu. Ima jedna crta na centru ekrana, i tsalno menja boje( nije bas stalno ono, ali nikad nije istasara). Koliko bi to kostalo da se sredi?hvala

 2. Одговори Isidora

  Postovani, imam laptop MacBook mid 2007 i imam pukotine na ekranu i plastici, interesuje me da li to moze da se zameni i koliko kosta

 3. Одговори slobodan

  Imam laptop hp pavilion Dv9000 i kada ga palim ekran je beo i pocnu kao crne fleke da se stvaraju,zatim rastu i ekran potamni skroz ali zvuk radi i cuje se da se upalio i konektovao.Sada neznam da li je u kvaru ekran ili nesto drugo pa ako bi mogli da me posavetujete.Hvala

Leave A Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pozovite nas