laptop i tablet servis

Zamena vratanaca na fotoaparatu

Zamena vratanaca na fotoaparatu, tj, popravka poklopca baterije je servis fotoaparata koji naši serviseri svakodnevno obavljaju. Zamenu/popravku vratanaca vršimo na svim modelima fotoaparata Canon, Nikon, Praktica, Samsung, Sony, Fuji, Panasonic i drugim.

Polomljena vratanca fotoaparata
Polomljeni zupci na vratancima fotoaparata

Vratanca fotoaparata zbog česte upotrebe sklona su lomovima. Najčešće se polomi neki od zubaca na vratancima, kao na slici a ređe se lome sama vratanca.

Vratanca fotoaparata imaju više funkcija. Prva i osnovna funkcija je da drže baterije na mestu, čvrsto oslonjene na kontakte unutar fotoaparata, kao i na kontakte na vratancima. Takođe, služe i da zaštite karticu i unutrašnjost fotoaparata od prašine i prljavštine.

Kada se polome zupci na vratancima ona se ne zatvaraju kako treba i gube osnovnu funkciju, da drže baterije na mestu. Ako baterije nemaju kontakt fotoaparat ne može da se upali.

polomljena vratanca fotoaparata
Polomljeni zupci na vratancima fotoaparata

Ukoliko je moguće vršimo zamenu polomljenih vratanaca, ali u većini slučajeva polomi se i neki od zubaca na samom kućištu fotoaparata, pa je potrebno popraviti i kućište, tj. popraviti polomljene zupce.

Ukoliko vratanca nemamo na stanju za zamenu, vršimo popravku vratanaca, koja nakon poprvke imaju istu funkciju kao i nova. Garancija na svaki naš servis je 6 meseci.

popravka poklopca baterija
Popravljeni zupci na vratancima fotoaparata
popravka vratanca fotoaparata
Fuji fotoaparat-popravljena vratanca

Cena zamene vratanaca fotoaparata/cena popravke vratanaca fotoaparata
 

Cena popravke vratanaca fotoaparata odnosno cena zamene vratanaca je 2000 rsd za sve modele fotoaparata. Nakon popravke poklopac baterije ima istu funkciju kao i pre lomljenja. 

Ukoliko imate bilo kakva pitanja u vezi cene servisa fotoaparata ili popravke vratanaca možete nas kontaktirati putem forme na kraju teksta ili putem telefona 064/ 610 16 53.

Vaš fotoaparat možete poslati i brzom poštom, ako niste iz Beograda (AKS, Post express).

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi servisa Vašeg fotoaparata, naši serviseri će na njih odgovoriti u najkraćem roku.

* Obavezna polja

Molim Vas da upišete validnu email adresu kako bismo Vas kontaktirali.