Servis fotoaparata

 Popravka fotoaparata

Servis fotoaparata HOTSPOT vrši servis aparata i opreme nezavisno od modela ili  proizvodjača: OLYMPUS, CANON, NIKON, FUJI, SAMSUNG, SONY, KODAK, PRAKTICA, PANASONIC, JVC, BENQ, PENTAX, CASIO i drugi.

 

 U mogućnosti smo da Vam ponudimo sledeće usluge:

  • Servis optike
  • Servis elektronike blica
  • Servis napajanja i glavnih i pomoćnih ploča
  • Servis kompletne elektronike
  • Popravka oštećenja nastalih padom, udarom, dospevanjem stranih tela unutar aparata
  • Čišćenje objektiva od peska i drugih nečistoća
  • Zamena displeja
  • Popravka slota memorijske kartice
  • Servis punjača i prateće opreme

servis fotoaparata

 

Kvar otklanjamo u najkraćem mogućem roku (uobičajeno je do 5 dana  od datuma prijema na servis). Dijagnostikovanje kvara se ne  naplaćuje, a pre bilo kakvog servisa fotoaparata  konsultujemo se  sa Vama o ceni. Obezbeđujemo garanciju do 6 meseca za svaki izvršeni servis.

     Digitalni fotoaparati se najčešće kvare usled pada, prosute tečnosti ili dospevanja raznih nečistoća unutar aparata. Često Vam se može desiti da zaboravite da isključite fotoaparat, a da ga spustite na trenutak sa izvučenim objektivom. U tim slučajevima trenutak nečije nepažnje je dovoljan da se objektiv polomi ili iskrivi I da ne može više da se vrati na mesto. HOTSPOT servis fotoaparata Vam može pomoći da rešite problem u najkraćem roku, jer su I ovakvi problemi  rešivi.

     Aparat Vam je upao u vodu ili vam je pesak dospeo unutar objektiva? Ne brinite, mi smo tu za Vas, donesite Vaš fotoaparat I naši iskusni serviseri će se potruditi da dovedu aparat u predjašnje stanje.

Popravka objektiva

Objektiv na digitalnim fotoaparatima je vrlo osetljiv na udare, pritiske, tečnost, uostalom kao i sam fotoaparat. Uobičajen kvar objektiva je kada na fotoaparatu ne izlazi objektiv, fotoaparat se ne pali, izbacuje grešku lens error, objektiv je iskrivljen, slika je mutna, objektiv se ne vraća, slika nije oštra, blenda ne izlazi, krcka objektiv. Ovakvi kvarovi se dešavaju ako je fotoaparat pao, ako je pao u radu, ako je pesak upao u objektiv i slično.

Popravke objektiva na fotoaparatima vršimo svakodnevno, a ako zbog prevelikog oštećenja popravka objektiva nije moguća, postoji i mogućnost zamene objektiva novim. O svakom servisu Vas unapred obaveštavamo, a servis radimo tek nakon odobrenja cene popravke. Procenu cene dobijate nakon pregleda fotoaparata isti dan, a u ređim slučajevima fotoaparat morate ostaviti, kada Vam cenu javljamo telefonom.

Ako niste iz Beograda fotoaparat nam možete poslati i brzom poštom (AKS EXPRESS, Post Express, City Express i dr.)

     Po porudžbini Vam možemo dobaviti ekrane, baterije i punjače za većinu marki i tipova  digitalnih fotoaparata i kamera.

 

Pratite nas i na facebook-u

713 Comments

Leave A Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *