Servis fotoaparata

  Servis fotoaparata HOTSPOT vrši servis aparata i opreme nezavisno od modela ili  proizvodjača: OLYMPUS, CANON, NIKON, FUJI, SAMSUNG, SONY, KODAK, PRAKTICA, PANASONIC, JVC, BENQ, PENTAX, CASIO i drugi.

 

 U mogućnosti smo da Vam ponudimo sledeće usluge:

 • Servis optike
 • Servis elektronike blica
 • Servis napajanja i glavnih i pomoćnih ploča
 • Servis kompletne elektronike
 • Popravka oštećenja nastalih padom, udarom, dospevanjem stranih tela unutar aparata
 • Čišćenje objektiva od peska i drugih nečistoća
 • Zamena displeja
 • Popravka slota memorijske kartice
 • Servis punjača i prateće opreme

servis fotoaparata

 

Kvar otklanjamo u najkraćem mogućem roku (uobičajeno je do 5 dana  od datuma prijema na servis). Dijagnostikovanje kvara se ne  naplaćuje, a pre bilo kakvog servisa fotoaparata  konsultujemo se  sa Vama o ceni. Obezbeđujemo garanciju do 6 meseca za svaki izvršeni servis.

     Digitalni fotoaparati se najčešće kvare usled pada, prosute tečnosti ili dospevanja raznih nečistoća unutar aparata. Često Vam se može desiti da zaboravite da isključite fotoaparat, a da ga spustite na trenutak sa izvučenim objektivom. U tim slučajevima trenutak nečije nepažnje je dovoljan da se objektiv polomi ili iskrivi I da ne može više da se vrati na mesto. HOTSPOT servis fotoaparata Vam može pomoći da rešite problem u najkraćem roku, jer su I ovakvi problemi  rešivi.

     Aparat Vam je upao u vodu ili vam je pesak dospeo unutar objektiva? Ne brinite, mi smo tu za Vas, donesite Vaš fotoaparat I naši iskusni serviseri će se potruditi da dovedu aparat u predjašnje stanje.

     Ako niste iz Beograda fotoaparat nam možete poslati i brzom poštom (AKS EXPRESS, Post Express, City Express i dr.)

     Po porudžbini Vam možemo dobaviti ekrane, baterije i punjače za većinu marki i tipova  digitalnih fotoaparata i kamera.

 

Pratite nas i na facebook-u

695 Comments

 1. Одговори Nikola

  Postovani,
  Imam aparat NIKON L310 i od nedavno se prilikom fotografisanja pojavljuju skroz bele slike! U pocetku svaka druga, treca bude kao da slikam kroz roletnu, a sada su slike neprepoznatljive, samo se vidi belina. Dok kod snimanja videa to nije slucaj,video je sasvim ok. Sta moze biti, molim Vas za savet, predlog, cenu popravke….?

  Srdacan pozdrav

  • Одговори Hotspot servis

   Na osnovu opisa najverovatnije je potreban servis objektiva. Donesite fotoaparat na pregled i dobicete procenu cene popravke.

 2. Одговори Darko

  Imam hp photosmart aparat L2103A nece nikako da se aktivira postavim nove baterije ali nema mrtav skroz.Popravljate li te aparate
  Hvala

 3. Одговори Milica Zivkovic

  Postovani,
  Da li je moguca zamena, displeja fotoaparata marke Kodak EasyShare Z812 IS, pukla je zastitna plastika, a ne displej. I koja je cena?
  Hvala unapred

Leave A Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *