laptop i tablet servis

Servis Canon fotoaparata

Servis Canon fotoaparata u Hotspotu vršimo svakodnevno. Bavimo se servisom digitalnih Canon fotoaparata, kao i prozumera i vršimo sve vrste popravki na njima kao što su popravka objektiva, servis blende, popravka elektronike, popravka poklopca baterije, popravka blica, zamena displeja, tj. zamena ekrana, kao i sve druge popravke fotoaparata.

NE SERVISIRAMO DSLR FOTOAPARATE NI OBJEKTIVE ZA NJIH

canon servis fotoaparata

Popravka objektiva Canon fotoaparata

Popravka objektiva na Canon fotoaparatu je jedna od najčešćih popravki u Hotspot servisu. Objektiv je najosetljiviji deo fotoaparata, pa je zbog toga skloniji kvarovima.

Popravka objektiva na Canon fotoaparatu se vrši najčešće kada je fotoaparat pao, pa je objektiv ostao zaglavljen. Čest uzrok kvara objektiva je i kada je fotoaparat upao u pesak, kada zrnca peska koja su dospela u zupčanike objektiva onemogućavaju njegov normalan rad. 

servis canon fotoaparata

Takođe, moguće je i da se problem javi sa fokusom ili blendom. Kada je u pitanju fokus fotoaparat tada ne može da izoštri sliku, tj. ne fokusira, slike su zamućene, slike nisu oštre.

Blenda reguliše količinu svetlosti pri fokusiranju, pa u slučaju kvara blende slike su tamne ili se na displeju vidi meni ali se ne vidi slika kada hoćete da slikate.

U Hotspot servisu fotoaparata vršimo i popravku fokusa i popravku blende.

U svim ovim slučajevima vršimo popravku objektiva fotoaparata, a možemo poručiti objektiv i izvršiti zamenu objektiva, ako popravka nije moguća. U oba slučaja dajemo garanciju od 6 meseci na servis koji smo radili.

Zamena flex kabla na Canon fotoaparatu

Na pojedinim modelima Canon fotoaparata jedan od čestih problema je i flex kabl. Tada fotoaparat pravi bele slike, posebno na svetlosti. U takvim slučajevima vršimo zamenu flex kabla.

Popravka elektronike na Canon fotoaparatu

Popravka elektronike na Canon fotoaparatu vrši se kada je oštećena neka komponenta na matičnoj ploči.

popravka canon fotoaparata

Najčešće se dešava da fotoaparat upadne u vodu ili je pokvašen na drugi način. Tada se fotoaparat rasklapa i matična ploča se čisti  u ultrazvučnoj kadi od ostataka tečnosti i korozije. Nakon čišćenja vrši se popravka elektronike i zamena oštećenih komponenti.

Takođe, često na problem sa elektronikom matične ploče ukazuje i kada fotoaparat brzo prazni baterije ili se iznenada ugasi.

Popravka poklopca baterija na Canon fotoaparatu

Popravka poklopca baterija ili popravka vratanaca je jedna od češćih popravki u našem servisu. Najčešće se polomi neki od zubaca na vratancima fotoaparata ili neki od zubaca na samom kućištu fotoaparata. 

U oba slučaja vršimo popravku polomljenih zubaca ili zamenu polomljenih vratanaca.

Cena popravke Canon fotoaparata

Cena popravke Canon fotoaparata zavisi od konkretnog modela i od vrste kvara. Ukoliko imate neka pitanja vezana za servis Canon fotoaparata možete nam se obratiti putem kontakt forme na kraju teksta ili putem broja telefona 064/ 610 16 53. Naši serviseri će stručno odgovoriti na svako Vaše pitanje o servisu fotoaparata ili ceni servisa fotoaparata.

Fotoaparat možete poslati i brzom poštom ako niste iz Beograda, preporučujemo Post express i AKS.

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi servisa Vašeg fotoaparata, naši serviseri će na njih odgovoriti u najkraćem roku.

* Obavezna polja

Molim Vas da upišete validnu email adresu kako bismo Vas kontaktirali.