laptop i tablet servis

Servis fotoaparata

  Servis i popravka fotoaparata

Servis fotoaparata HOTSPOT vrši popravku fotoaparata za sve modele. Vršimo popravku fotoaparata OLYMPUS, CANON, NIKON, FUJI, SAMSUNG, SONY, KODAK, PRAKTICA, PANASONIC, JVC, BENQ, PENTAX, CASIO i drugi.

Za sva pitanja i cene servisa fotoaparata pozovite i dobićete relevantne informacije odmah.

NE SERVISIRAMO DSLR FOTOAPARATE NI OBJEKTIVE ZA NJIH

servis fotoaparata

 Neke od popravki fotoaparata koje vršimo u Hotspot servisu

Kvar otklanjamo u najkraćem mogućem roku (uobičajeno je do 5 dana od datuma prijema na servis). Dijagnostikovanje kvara se ne  naplaćuje, a pre bilo kakvog servisa fotoaparata konsultujemo se sa Vama o ceni. Obezbeđujemo garanciju do 6 meseca za svaki izvršeni servis.

Digitalni fotoaparati se najčešće kvare usled pada, prosute tečnosti ili dospevanja raznih nečistoća unutar aparata. Više o najčešćim kvarovima fotoaparata možete pročitati na stranici popravka fotoaparata česti kvarovi.

Često Vam se može desiti da zaboravite da isključite fotoaparat, a da ga spustite na trenutak sa izvučenim objektivom. U tim slučajevima trenutak nečije nepažnje je dovoljan da se objektiv polomi ili iskrivi I da ne može više da se vrati na mesto.

HOTSPOT servis fotoaparata Vam može pomoći da rešite problem u najkraćem roku, jer su I ovakvi problemi  rešivi.

 Aparat Vam je upao u vodu ili vam je pesak dospeo unutar objektiva? Ne brinite, mi smo tu za Vas, donesite Vaš fotoaparat I naši iskusni serviseri će se potruditi da dovedu aparat u predjašnje stanje.

Popravka objektiva

Objektiv na digitalnim fotoaparatima je vrlo osetljiv na udare, pritiske, tečnost, uostalom kao i sam fotoaparat. Uobičajen kvar objektiva je kada na fotoaparatu ne izlazi objektiv, fotoaparat se ne pali, izbacuje grešku lens error, objektiv je iskrivljen, slika je mutna, objektiv se ne vraća, slika nije oštra, blenda ne izlazi, krcka objektiv.

popravka objektiva

Ovakvi kvarovi se dešavaju ako je fotoaparat pao, ako je pao u radu, ako je pesak upao u objektiv i slično.

Popravke objektiva na fotoaparatima vršimo svakodnevno, a ako zbog prevelikog oštećenja popravka objektiva nije moguća, postoji i mogućnost zamene objektiva novim. O svakom servisu Vas unapred obaveštavamo, a servis radimo tek nakon odobrenja cene popravke.

Cena popravke objektiva zavisi od modela fotoaparata. Procenu cene dobijate nakon pregleda fotoaparata isti dan, a u ređim slučajevima fotoaparat morate ostaviti, kada Vam cenu javljamo telefonom.

Popravka matične ploče

Popravka matične ploče najčešće se vrši ako fotoaparat neće da se upali, fotoaparat je upao u vodu ili je pokvašen, brzo prazni baterije i slično.

popravka maticne ploce

Ako je fotoaparat upao u vodu najvažnije je odmah izvaditi bateriju i ne uključivati fotoaparat. Ako je u pitanju morska voda fotoaparat što pre treba doneti na čišćenje, jer slana voda veoma brzo ošteti elektroniku fotoaparata, a korozija napreduje iz sata u sat. 

Matičnu ploču fotoaparata prvo čistimo ultrazvukom od tečnosti i nastale korozije, a nakon toga menjamo ili popravljamo oštećene komponente. Na svaki servis fotoaparata dajemo garanciju 6 meseci.

Popravka vratanaca/Popravka poklopca baterija

polomljena vratanca na fotoaparatu

Popravka vratanaca vrši se kada se vratanca polome ili se polomi neki od zubaca na kućištu fotoaparata. Zamena vratanaca se vrši ukoliko je vratanca moguće nabaviti, a ako ih nema u nabavci vršimo popravku vratanaca. Nakon popravke vratanca su funkcionalna kao i pre loma, a takođe dajemo i garanciju na naš servis.

Ako niste iz Beograda fotoaparat nam možete poslati i brzom poštom (AKS EXPRESS, Post Express, City Express i dr.)

Cena servisa fotoaparata zavisi od modela fotoaparata, a ako Vas interesuje cena popravke za Vaš model fotoaparata možete nas kontaktirati putem forme na kraju teksta ili putem telefona 064/ 610 16 53.

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi servisa Vašeg fotoaparata, naši serviseri će na njih odgovoriti u najkraćem roku.

* Obavezna polja

Molim Vas da upišete validnu email adresu kako bismo Vas kontaktirali.

Pratite nas i na facebook-u

726 Comments

 1. Odgovori Mihajlo

  senzor slike za olimpus mju 750 moze li da se popravi?
  Ako moze koliko kosta ?
  s postovanjem, Mihajlo

 2. Odgovori Ivana

  Dobar dan, usled pada nikon coolpix L340, ostetio se displej tj pukao je i objektiv ne izlazi.
  Da li to uopste moze da se popravi i okvirna cena koja bi bila?

 3. Odgovori nikola

  postovani imam samsung nx 100 i na senzoru imam ostecenje dali radite zamenu senzora i koliko bi to kostalo?Zamena i vas senzor nov?

 4. Odgovori Boban Đorđević

  Da li je moguća zamena displeja na fotoaparatu Panasonic DMC TZ31 i koja je cena.

 5. Odgovori Saša

  Koliko je čišćenje objektiva za Sony dsc hx20v?
  Upala je prašina ili neko zrnce peska.

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Hotspot servis