Popravka punjača za laptop

Servis adaptera za laptop

Popravka punjača za laptop je jedna od najčešćih popravki koje vršimo u našem servisu. Problem može biti u kablu ili samom punjaču, kao i u konektoru punjača.Većina korisnika laptopova misli da se punjač ne može popraviti i odmah kupuje novi  koji je obično univerzalni zamenski punjač. Zamenski punjač ne može se kvalitetom porediti sa originalnim punjačem laptopa i naše je mišljenje da je uvek bolje popraviti originalni punjač nego kupiti zamenski. Bez obzira koji je tip kvara u pitanju, pokidan kabl, oštećen konektor ili je kvar u samom punjaču, donesite ga u naš servis i mi ćemo se potruditi da Vam pomognemo. Popravljamo punjače za laptopove svih proizvodjača bez obzira na model: ASUS, HP, DELL, FUJITSU SIEMENS, LENOVO, SONY…

popravka punjača

Popravka laptop punjača i zamena konektora

 

Korišćenje neispravnog punjača može dovesti do ozbiljnijih problema na laptopu, zato oštećen punjač ne treba shvatiti olako. Prilikom rada punjač ne sme da se greje niti da zuji. Ukoliko primetite da punjač prekida punjenje kada pomerate kabl ili morate da nameštate konektor koji je uboden u laptop kako bi se laptop punio, punjač sa laptopom treba odneti u servis, kako biste sprečili veće oštećenje laptopa. Na licu mesta ćemo ustanoviti da li je u pitanju konektor na punjaču, sam punjač ili je možda potrebna zamena konektora laptopa. Ukoliko i sa drugim punjačem dolazi do prekida u punjenju onda je u pitanju konektor u laptopu. Ako se laptop puni bez problema sa drugim punjačem onda je dovoljna popravka punjača. 

U našem servisu možemo izvršiti zamenu konektora, zamenu kabla ili servis elektronike punjača. Dešava se da je prekid nastao u nekom delu kabla, tada se kabl može skratiti do tog dela, a konektor pomeriti, ukoliko nova dužina kabla ne ometa funkcionalnost punjača. Ako je kabl previše iskidan i oštećen da se ne može popraviti vrši se zamena kompletnog kabla. U najvećem broju slučajeva usled čestog pomeranja pokidan je konektor punjača, kada se vrši njegova zamena. Ukoliko, iz nekog razloga, servis nije moguć možemo Vam obezbediti odgovarajući punjač za laptop.

popravka punjača popravka punjača