laptop i tablet servis

Tesla servis tableta

Tablet servis Hotspot bavi se popravkom i servisom Tesla tableta svih modela: Tesla L7, Tesla L7.1, Tesla L7.1 3G, Tesla L7 3g, Tesla 785, Tesla L8 i drugih.

Na Tesla tabletima radimo:

tesla servis tableta
Zamena touchscreen ekrana

Tesla tableti su se pojavili na našem tržištu pre nekoliko godina i sa svojim višenamenskim i praktičnim modelima osvojili naše tržište. Modeli 3G imaju mogućnost ubacivanja SIM kartice tako da predstavljaju kompletan sistem za komunikaciju sa svim opcijama koje Vam mogu zatrebati.

Popravka i servis Tesla tableta

Zamena touch screen ekrana je jedan od najčešćih tipova servisa na Tesla tabletu. Takođe, jedna od češćih popravki je i zamena displeja. Ove dve popravke se vrše kada ekran na tabletu ne reaguje, polomljeno je staklo ili se ne vidi slika na tabletu.

Kada tablet ne reaguje na dodir, polomljeno je prednje staklo, vrši se zamena touch screen ekrana.

Ako je crna slika na tabletu, vidi se samo deo slike, vide se linije po ekranu ili crna fleka, menja se displej na tabletu.

Tesla tablet neće da se upali ili se sporo puni najčešće ukazuje na oštećen konektor za punjenje i tada se vrši zamena konektora punjenja.

Tablet se gasi, brzo se isprazni, ne radi bez punjača ukazuje na lošu bateriju. U tom slučaju vršimo zamenu baterije na Tesla tabletu.

Takođe, imamo i punjače za tablet Tesla, kao i razne zaštitne futrole.

Cena popravke Tesla tableta

Cena servisa Tesla tableta zavisi od vrste popravke koja se radi i vrlo je povoljna. Procenu cene popravke tableta dobijate kada donesete tablet u servis, a ređe tablet morate ostaviti na detaljniji pregled.

Popravci tableta pristupamo samo ako ste odobrili cenu popravke, tako da kod nas nema neprijatnih iznenađenja.

Ako niste iz Beograda ni to nije problem. Vaš tablet možete poslati brzom poštom, a nakon pregleda mi Vas obaveštavamo o ceni i roku popravke. Nakon odobrenja popravljen tablet brzom poštom šaljemo nazad na Vašu adresu. Račun plaćate kuriru pri isporuci.

Za sva pitanja vezana za servis Tesla tableta možete nam se obratiti putem kontakt forme na kraju teksta ili na telefon 064/610 16 53.

Ukoliko imate pitanje u vezi servisa Vašeg tableta, naši serviseri će u najkraćem roku odgovoriti na njih.

* Obavezna polja

Molim Vas da unesete validnu email adresu kako bismo Vas kontaktirali