laptop i tablet servis

Acer Iconia A1 830 zamena baterije

acer zamena baterije

Zamena baterije na Acer Iconia A1-830 tabletu, jedan od češćih servisa u Hotspot tablet servisu. Ako imate problem sa baterijom na Vašem Acer tabletu, ne brinite, mi imamo rešenje.

Acer Iconia A1-830 je moderan model tableta sa ekranom od 8 inča i 4:3 odnosom stranica. To ga čini idealnim za čitanje eKnjiga, pretraživanje interneta i igranje modernih Android igara. Ugrađen je moćni Intel Z2560 dvojezgarni procesor. Veliki kapacitet interne memorije (16GB) dovoljan je i za zahtevnije korisnike, dok je memoriju moguće proširiti pomoću slota za microSD memorijske kartice

Zamena baterije na Acer Iconia A1-830

Zamenu baterije na Acer Iconia A1-830 tabletu vršimo u vrlo kratkom roku. Nakon zamene baterije Vaš tablet će biti kao nov.

Zamena baterije je potrebna ako se tablet vrlo brzo prazni ili se iznenada ugasi. Takođe, neki od simptoma koji mogu ukazivati na problem sa baterijom su sporo punjenje ili jako brzo punjenje baterije.

Svaki tablet koji primimo na servis prvo testiramo kako bismo ustanovili koji je problem. Ako je potrebno vršimo zamenu baterije, a ako ustanovimo da baterija nije problem možemo izvršiti bilo koji servis tableta koji je potreban. Vršimo i zamenu konektora, zamenu touchscreena i zamenu ekrana.

Cena zamene baterije za Acer Iconia

Cena zamene baterije na tabletu je vrlo povoljna i isplativa. Za cenu zamene baterije na tabletu Acer Iconia A1 830 možete se informisati pozivom na naše telefone 064 610 16 53 ili 011 242 14 96.

Ako niste iz Beograda ni to nije problem, tablet možete poslati bilo kojom brzom poštom. Nakon zamene baterije poslaćemo tablet na Vašu adresu, a Vi ćete platiti kuriru pri isporuci.

Podelite sa prijateljima