laptop i tablet servis

Alcatel Pixi 3 (10) zamena konektora

alcatel pixi zamena konektora

Zamena konektora na tabletu je specijalnost naših servisera. Imamo na stanju konektore za sve modele Alcatel tableta. Na tabletu Alcatel pixi 3 (10) zamena konektora obavlja se u najkraćem roku, kako biste što pre imali svoj tablet ispravan i spreman za korišćenje.

Alcatel One Touch Pixi 3 (10) je vrlo zanimljiv tablet koji se na našem tržištu pojavio pre par godina. Sa dijagonalom ekrana 10,1 inca tablet je kompaktan i prijatan za upotrebu. Najzanimljivije je da dolazi sa bluetooth tastaturom i futrolom, pa se može koristiti i kao manji laptop.

Zamena konektora na Alcatel Pixi 3 (10) tabletu

Alcatel Pixi 3 neće da se puni, bez brige Hotspot tablet servis ima rešenje, najčešće je to zamena konektora.

Ako je potrebna zamena konektora tablet se ne puni, sporo se puni ili je konektor polomljen. To ćemo utvrditi na licu mesta, posle pregleda tableta.

Konektor na tabletu se najlakše polomi kada se punjač pogrešno okrene. Može se desiti da tablet padne dok se puni i to je često razlog polomljenog konektora.

Kada donesete tablet u servis prvo ćemo izvršiti procenu i predočiti cenu popravke. Ako se složite sa cenom izvršićemo zamenu konektora na tabletu ili bilo koji drugi servis tableta ako je potreban. U Hotspot servisu dobijate kompletnu uslugu, testiranje tableta, a ako postoji još neki problem na tabletu i o tome ćemo Vas obavestiti.

Cena zamene konektora na Alcatel tabletu

Cena zamene konektora na tabletu je vrlo povoljna, a o ceni zamene konektora na tabletu Alcatel Pixi 3(10) možete se informisati pozivom na naše telefone ili putem kontakt forme na kraju teksta. Sve informacije o ceni servisa Alcatel tableta dobićete u najkraćem roku.

Ako niste iz Beograda Vaš Alcatel pixi 3 tablet možete poslati i brzom poštom po Vašem izboru. Nakon popravke tablet na isti način vraćamo na Vašu adresu, a popravku plaćate kuriru pri isporuci.

Ukoliko imate pitanje u vezi servisa Vašeg tableta, naši serviseri će u najkraćem roku odgovoriti na njih.

* Obavezna polja

Molim Vas da unesete validnu email adresu kako bismo Vas kontaktirali