laptop i tablet servis

Tesla 785 zamena baterije

Zamena baterije na Tesla 785 tabletu je u servisu Hotspot svakodnevni servis. Ovaj model tableta ima veoma specifičnu bateriju i njena zamena se mora obaviti u stručnom servisu.

Baterija na tabletu je integrisana i vlasnici ne bi trebali da pokušavaju sami da zamene bateriju. Vrlo lako može doći do neželjenog oštećenja tableta.

Tesla 785 zamena baterije
Tesla 785

U tablet servisu Hotspot imamo na stanju baterije za Tesla 785 tablet i zamenu baterije obavljamo u najkraćem roku.

Tesla 785 je tablet koji se na našem tržištu pojavio pre nekoliko godina i veoma je popularan kod korisnika. Tanak, lagan, čvrst ocenjen je od korisnika kao tablet sa dobrim performansama i sa dobrim odnosom cene i kvaliteta. Ima bateriju od 3750mAh.

Zamena baterije na Tesla 785 tabletu

Verovatno i sami pretpostavite kada je potrebno zameniti bateriju na Vašem tabletu. Baterija ne drži kao pre, brzo se isprazni, sporo se puni, brzo se prazni. Ovo su sve standardni pokazatelji loše baterije.

Ako primetite neki od ovih znakova na Vašem tabletu dođite u Hotspot servis i mi ćemo nakon pregleda tableta izvršiti procenu. Da li je potrebna zamena baterije ili je nešto drugo u pitanju. Nakon pregleda tableta dobijate procenu popravke i cene koju prvo odobravate, a tek onda pristupamo popravci Vašeg tableta. U našem tablet servisu zamenu baterije na Tesla 785 ćemo izvšiti stručno i bez ikakvog rizika po Vaš uređaj.

Pored zamene baterije na Tesla 785 vršimo i zamenu konektora i zamenu ekrana, kao i učitavanje softvera.

Cena zamene baterije na Tesla 785 je vrlo povoljna. Za detaljnije informacije o servisu Tesla tableta možete nas pozvati ili nas kontaktirati putem forme na kraju teksta.

Ako niste iz Beograda tablet možete poslati i brzom poštom, mi preporučujemo Post Express

Ukoliko imate pitanje u vezi servisa Vašeg tableta, naši serviseri će u najkraćem roku odgovoriti na njih.

* Obavezna polja

Molim Vas da unesete validnu email adresu kako bismo Vas kontaktirali

Podelite sa prijateljima