laptop i tablet servis

Huawei MediaPad T3 10 zamena konektora

huawei t3 10 zamena konektora

Ako se Vaš Huawei tablet ne puni ili se sporo puni ne brinite, u Hotspot servisu smo tu za Vas. Zamena konektora na Huawei T3 10 u našem tablet servisu obavlja se brzo i pouzdano.

Tablet koji se ne puni, sporo se puni ili morate da tražite položaj punjača u kome će se tablet puniti, može Vas prilično iznervirati. Zamena ulaza za punjenje je rešenje Vašeg problema.

Pored zamene konektora na Huawei T3 10 vršimo i zamenu ekrana, kao i softverske usluge.

Huawei MediaPad T3 10 je noviji tablet dijagonale ekrana 9.6 inča, rezolucije 800×1280, sa novim operativnim sistemom Android 7.0 (Nougat) savršen za gledanje filmova ili igranje igrica. Moćna baterija kapaciteta 4800 mAh omogućava mu rad do 12 sati.

Zamena konektora na Huawei T3 10 tabletu

Konektor na tabletu se najčešće menja kada je polomljen. Lomljenje konektora se dešava ako okrenete kabl punjača pogrešno ili slučajno zakačite tablet dok se puni. Tada se tablet ne puni, sporo se puni, prekida punjenje.

U tablet servisu Hotspot ćemo izvršiti zamenu konektora na tabletu i Vaš Huawei će biti kao nov. Nakon servisa tablet se brzo puni, a na taj način čuvate i bateriju tableta. Uvek koristite odgovarajući punjač za Vaš tablet.

Ako Vas interesuje cena zamene konektora na Huawei T3 10 tabletu možete nas pozvati ili nam pisati putem kontakt forme u nastavku teksta.

Ako niste iz Beograda Vaš tablet možete poslati i brzom poštom, preporučujemo Post express.

Ukoliko imate pitanje u vezi servisa Vašeg tableta, naši serviseri će u najkraćem roku odgovoriti na njih.

* Obavezna polja

Molim Vas da unesete validnu email adresu kako bismo Vas kontaktirali

Podelite sa prijateljima