hotspot servis

Servis fotoaparata

  Servis i popravka fotoaparata

Servis fotoaparata HOTSPOT vrši popravku fotoaparata za sve modele. Vršimo popravku fotoaparata OLYMPUS, CANON, NIKON, FUJI, SAMSUNG, SONY, KODAK, PRAKTICA, PANASONIC, JVC, BENQ, PENTAX, CASIO i drugi.

Za sva pitanja i cene servisa fotoaparata pozovite i dobićete relevantne informacije odmah.

servis fotoaparat

 

 Neke od popravki fotoaparata koje vršimo u Hotspot servisu

 • Servis objektiva
 • Servis blende i fokusa
 • Servis elektronike blica
 • Popravka matične ploče
 • Servis kompletne elektronike
 • Popravka oštećenja nastalih padom, udarom, dospevanjem stranih tela unutar aparata
 • Čišćenje objektiva od peska i drugih nečistoća
 • Zamena displeja
 • Popravka slota memorijske kartice
 • Servis punjača i prateće opreme
 • Popravka polomljenih vratanaca baterije

 

Kvar otklanjamo u najkraćem mogućem roku (uobičajeno je do 5 dana od datuma prijema na servis). Dijagnostikovanje kvara se ne  naplaćuje, a pre bilo kakvog servisa fotoaparata konsultujemo se sa Vama o ceni. Obezbeđujemo garanciju do 6 meseca za svaki izvršeni servis.

Digitalni fotoaparati se najčešće kvare usled pada, prosute tečnosti ili dospevanja raznih nečistoća unutar aparata. Više o najčešćim kvarovima fotoaparata možete pročitati na stranici popravka fotoaparata česti kvarovi.

Često Vam se može desiti da zaboravite da isključite fotoaparat, a da ga spustite na trenutak sa izvučenim objektivom. U tim slučajevima trenutak nečije nepažnje je dovoljan da se objektiv polomi ili iskrivi I da ne može više da se vrati na mesto.

HOTSPOT servis fotoaparata Vam može pomoći da rešite problem u najkraćem roku, jer su I ovakvi problemi  rešivi.

 Aparat Vam je upao u vodu ili vam je pesak dospeo unutar objektiva? Ne brinite, mi smo tu za Vas, donesite Vaš fotoaparat I naši iskusni serviseri će se potruditi da dovedu aparat u predjašnje stanje.

popravka objektiva

Popravka objektiva

Objektiv na digitalnim fotoaparatima je vrlo osetljiv na udare, pritiske, tečnost, uostalom kao i sam fotoaparat. Uobičajen kvar objektiva je kada na fotoaparatu ne izlazi objektiv, fotoaparat se ne pali, izbacuje grešku lens error, objektiv je iskrivljen, slika je mutna, objektiv se ne vraća, slika nije oštra, blenda ne izlazi, krcka objektiv.

Ovakvi kvarovi se dešavaju ako je fotoaparat pao, ako je pao u radu, ako je pesak upao u objektiv i slično.

Popravke objektiva na fotoaparatima vršimo svakodnevno, a ako zbog prevelikog oštećenja popravka objektiva nije moguća, postoji i mogućnost zamene objektiva novim. O svakom servisu Vas unapred obaveštavamo, a servis radimo tek nakon odobrenja cene popravke.

Cena popravke objektiva zavisi od modela fotoaparata. Procenu cene dobijate nakon pregleda fotoaparata isti dan, a u ređim slučajevima fotoaparat morate ostaviti, kada Vam cenu javljamo telefonom.

Popravka matične ploče

Popravka matične ploče najčešće se vrši ako fotoaparat neće da se upali, fotoaparat je upao u vodu ili je pokvašen, brzo prazni baterije i slično.

Ako je fotoaparat upao u vodu najvažnije je odmah izvaditi bateriju i ne uključivati fotoaparat. Ako je u pitanju morska voda fotoaparat što pre treba doneti na čišćenje, jer slana voda veoma brzo ošteti elektroniku fotoaparata, a korozija napreduje iz sata u sat. 

Matičnu ploču fotoaparata prvo čistimo ultrazvukom od tečnosti i nastale korozije, a nakon toga menjamo ili popravljamo oštećene komponente. Na svaki servis fotoaparata dajemo garanciju 6 meseci.

Popravka vratanaca/Popravka poklopca baterija

polomljena vratanca na fotoaparatuPopravka vratanaca vrši se kada se vratanca polome ili se polomi neki od zubaca na kućištu fotoaparata. Zamena vratanaca se vrši ukoliko je vratanca moguće nabaviti, a ako ih nema u nabavci vršimo popravku vratanaca. Nakon popravke vratanca su funkcionalna kao i pre loma, a takođe dajemo i garanciju na naš servis.

Ako niste iz Beograda fotoaparat nam možete poslati i brzom poštom (AKS EXPRESS, Post Express, City Express i dr.)

     Po porudžbini Vam možemo dobaviti ekrane, baterije i punjače za većinu marki i tipova  digitalnih fotoaparata i kamera.

Cena servisa fotoaparata zavisi od modela fotoaparata, a ako Vas interesuje cena popravke za Vaš model fotoaparata možete nas kontaktirati putem forme na kraju teksta ili putem naših telefona 064/ 610 16 53 i 011/ 242 14 96

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi servisa Vašeg fotoaparata, naši serviseri će na njih odgovoriti u najkraćem roku.

* Obavezna polja

Molim Vas da upišete validnu email adresu kako bismo Vas kontaktirali.

Pratite nas i na facebook-u

723 Comments

 1. Одговори Žarko Vasić

  Foto aparat je marke fuj i FINEPIX JX500 14 mega pixela u pitanju je objektiv pretrpeo mehanički udar i ne vraća se u aparat dali je moguća popravka, a isti bih poslao brzom poštom jer sam iz Pirota

 2. Одговори sabo laslo

  imam fotoaparat Canon power shot A530,uvek pokazuje da ja baterija prazna,mada je kupljena i nova,uvek isto.dali moze da se popravi,i za koliko

 3. Одговори Danijela Radovanović

  Poštovani,
  Kolika bi cena bila popravke nikon foto aparata, kvar je nastao prilikom pada i objektiv se zaglavio? Da li je to isplativa popravka?
  Model Coolpiix S2000

  Unapred hvala.

  S poštovanjem,
  Danijela

 4. Одговори Dragos

  Imam kodak M873 easy share 8.0
  Problem je da kada se upali,pocne sam da zumira i potom se ugasi.Dali postoji mogucnost popravke i koja bi bila cena.Hvala unapred

 5. Одговори Nenad

  Poštovani,
  dijagnosticiran mi je kvar na fotoaparatu NIKON COOLPIX L 330.
  Naime,u pitanju je kvar na sklopu ( mehaničkom ) autofokusa.Interesuje me koliko košta zamena ( popravka ) i koliko bi trebalo da se sačeka.
  Veliko hvala i srdačan pozdrav

 6. Одговори Milos

  Poštovani, imam Panasonic Lumia ZS 30 model. Radi fantastično ali sam mu izgleda oštetio displej pod pritiskom, te se pojavljuju neke crne rupe dok slikam (na slikama je sve regularno). Pretpostavljam da treba da se promeni displej. Molim Vas da mi kažete koliko košta zamena displeja za taj model i koliko dana je potrebno? Hvala najlepše!

Leave A Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *