laptop i tablet servis

Instalacija Windows 11 sistema na nov računar

Kupili ste novi računar ali na njemu nema Windows operativnog sistema niti bilo kakvih programa. Ne brinite, mi ćemo instalirati Windows na vaš novi računar sa svim neophodnim programima i drajverima, tako da kada ga donesete kući samo uključite i uživate.

Novi računar je uvek prava radost za svakog ljubitelja tehnologije. Međutim, bez operativnog sistema koji je pravilno instaliran nećete moći da iskoristite njegov pun potencijal, stoga je veoma važno da se postupak instalacije obavi na pravilan način.

Naš tim stručnjaka sa više od 10 godina iskustva garantuje vam brzu i efikasnu instalaciju sistema. Pored same instalacije, mi se brinemo i o tome da instaliramo sve potrebne programe i drajvere kako bi vaš računar bio spreman za korišćenje odmah nakon instalacije Windows sistema.

Ne morate sami da pokušavate da instalirate Windows 11 na novi računar, jer to može biti veoma zahtevan i komplikovan proces. Prepustite to stručnjacima koji će sve obaviti brzo i efikasno, bez stresa i komplikacija. Izvršićemo instalaciju Windows operativnog sistema u najkraćem roku.

instalacija windows na nov racunar

Zašto Windows 11 na nov računar?

Windows 11 je najnoviji operativni sistem kompanije Microsoft, sa mnogim unapređenjima i novim mogućnostima. Pored modernog dizajna i bržih performansi, Windows 11 donosi i mnoge druge korisne funkcije koje će vam olakšati svakodnevni rad na računaru.

Sa novim funkcijama i poboljšanom sigurnošću, Windows 11 pruža bolje korisničko iskustvo i veću produktivnost.

Vaš novi računar zaslužuje najbolji operativni sistem koji će vam omogućiti da iskoristite sve njegove mogućnosti.

Neke od prednosti Windows 11 operativnog sistema u odnosu na prethodne verzije

Moderno korisničko iskustvo: Windows 11 donosi redizajnirani korisnički interfejs sa novim ikonama, animacijama i prozorom Start koji korisnicima omogućava lakši pristup aplikacijama i datotekama.

Bolja optimizacija: Windows 11 je optimiziran za nove računare, što znači da će raditi brže i efikasnije na modernoj hardverskoj opremi.

Bolja zaštita: Windows 11 ima poboljšane sigurnosne funkcije koje štite računar od zlonamernih programa i hakera. Tu su i novi alati poput Windows Hello i Microsoft Defender koji pomažu u održavanju računara sigurnim.

Podrška za nove tehnologije: Windows 11 podržava najnovije tehnologije poput DirectX 12 i DirectStorage, što znači da će igre i aplikacije raditi bolje i brže na novom računaru.

Bolja integracija sa Microsoftovim servisima: Windows 11 ima bolju integraciju sa Microsoftovim servisima poput OneDrive, Microsoft Teams i Xbox Game Pass, što olakšava korišćenje i povezivanje između različitih uređaja.

Koje programe ću imati uz instalacija Windows 11?

Od programa instaliramo

  • Antivirus program
  • Internet pretraživač
  • Program za obradu teksta
  • Program za audio i video sadržaje
  • Programi za otvaranje pdf i zip fajlova

Sve što vam je potrebno za osnovno korišćenje računara, samo uključite računar i uživate.

Treba li da zakažem instalaciju Windows 11 na nov računar?

Nema potrebe da zakazujete instalaciju Windows operativnog sistema, svakako ćemo se potruditi da instalacija bude završena u što kraćem roku, pa ako računar donesete ranije u toku dana može biti završen i istog dana.

A za kasnije donesene računare instalacija operativnog sistema može biti gotova sutradan.

Hotspot servis