hotspot servis

Servis monitora

LCD TFT monitori su, već duži niz godina, uobičajeni deo računarske opreme, kako za poslovne, tako i za kućne korisnike. Ukoliko imate neispravan TFT monitor koji želite da popravite, dolaskom kod nas ste na pravoj adresi. HOTSPOT  vrši servis monitora svih modela bez obzira na proizvođača: SAMSUNG, LG, DELL, HP, ASUS, ACER, VIEWSONIC, BENQ, BELINEA, AOS.

 

Nudimo Vam sledeće usluge:

 • Reparacija  elektronike
 • Popravka specifičnih komponenti na samoj ploči monitora
 • Zamena lampi I popravka invertera
 • Zamena  tastera

servis monitora

      Uspešno rešavamo sve kvarove elektronike na TFT monitorima. Najčešći kvarovi kod LCD monitora sa fluo pozadinskim osvetljenjem su kvar na impulsnom napajanju, na inverter ploči (sklop koji napaja fluo cevi visokim naponom), na elektronici lcd panela , kao i neispravnost najčešće samo jedne od više lampi za pozadinsko osvetljenje. Kod  LCD monitora sa LED osvetljenjem, česti kvarovi su na impulsnom napajanju. Ovakvi I slični kvarovi su u najvećem broju slučajeva popravljivi, a HOTSPOT servis ih rešava u najkraćem roku I sa garancijom. 

41 Comments

 1. Одговори Nenad

  Imam tft monitor samsung FLATRON W2241S, kupljen 2009 godine.Radi dobro ali kad se ugasi ekran nakon 10 minuta kad se ne radi na kompjuteru,nakon pomeranja misa slika se pojavi normalno kao i uvek,tad se primeti da se svetlo smanji malko ne mnogo pa se odma poveca.Znaci slika na delic sekunde potamni…kao da se za koju nijansu smanji svetlo monitora i odma u delicu sekunde se vrati.Inace u radu kad se koristi to se ne desava,samo kad se ugasi ekran,i kad se pomeri mis slika se odma pojavi,ali onda se to desi na delic sekunde.Zanima me procena kvara, i eventualna cena popravke, hvala.

 2. Одговори dejan

  Zdravo , posedujem lcd tv marke crown 24″ fhd , i kada ga upalim ima ton ali nema sliku, nosio kod lokalnog majstora i on je utvrdio da su stradale lampe pa me interesuje imate li lampe za moj tv i koliko bi koštala popravka.Pozdrav

 3. Одговори Vuk

  Imam samsung 920NW na kom mi posle par sekundi nestaje slika iako je upaljen. Kada pritisnem dugme na njemu i ugasim pa opet upalim vrati se slika pa opet polse par sekundi nestane. Moze li to da se popravi u da li je isplativo i naravno ako migu da znam cenu bio bih vam zahvalan. Hvala!

Leave A Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pozovite nas