laptop i tablet servis

Servis monitora

LCD TFT monitori su, već duži niz godina, uobičajeni deo računarske opreme, kako za poslovne, tako i za kućne korisnike. Ukoliko imate neispravan TFT monitor koji želite da popravite, dolaskom kod nas ste na pravoj adresi. HOTSPOT  vrši servis monitora svih modela bez obzira na proizvođača: SAMSUNG, LG, DELL, HP, ASUS, ACER, VIEWSONIC, BENQ, BELINEA, AOS.

 

Nudimo Vam sledeće usluge:

 • Reparacija  elektronike
 • Popravka specifičnih komponenti na samoj ploči monitora
 • Zamena lampi I popravka invertera
 • Zamena  tastera

servis monitora

      Uspešno rešavamo sve kvarove elektronike na TFT monitorima. Najčešći kvarovi kod LCD monitora sa fluo pozadinskim osvetljenjem su kvar na impulsnom napajanju, na inverter ploči (sklop koji napaja fluo cevi visokim naponom), na elektronici lcd panela , kao i neispravnost najčešće samo jedne od više lampi za pozadinsko osvetljenje. Kod  LCD monitora sa LED osvetljenjem, česti kvarovi su na impulsnom napajanju. Ovakvi I slični kvarovi su u najvećem broju slučajeva popravljivi, a HOTSPOT servis ih rešava u najkraćem roku I sa garancijom. 

46 Comments

 1. Odgovori milos

  postovani imam asus vh192 monitor. pozadinsko osvetljenje je treperilo tj postajala je slika tamnija i tako sam ga koristio duze vreme. i posle gasenja i palenja kompa je skroz pobelela. dali se isplati popravljati ga i moze li biti da su samo kondenzatori otisli ili to povuce i nesto drugo. hvala

 2. Odgovori Nesa

  Imam monitor LG 2241S, potrebna zamena CCFL lampi. Imate li potrebne lampe, i koliko ovaj model ima ukupno CCFL lampi za osvetljenje 2 ili vise ?.

 3. Odgovori Pejic Luka

  Dobar dan, interesuje me popravka Benq g2255 monitora , dobio je mehanicki udarac, ali panel radi samo sto su pocrkali pikseli, pa me interesuje koliko bi popravka izasla. Hvala

 4. Odgovori Goran

  Pozdrav.Imam monitor MW 22 inca monitor.Kad se jkljuci i dok je hladan slika je fenomenalna ali posle odredjenog vremena sam se ugasi.Napominjem da je komp sasvim ok i da on i dalje radidi.Nakon iskljucivanja na dugme monitora slika se pojavi na tren ali se opet posle par sekundi ugasi.Kad je ugasen na dugme duze vreme onda opet radi nakon ponovnog paljenje nekih 10-15min i ponovo se ugasi.Opet napominjem da dok radi slika je fenomenalna i nema nikakvog treperenja ili bilo kakve naznake da ce se monitor ugasiti.Kad se ugasi ostaje da mu sija zelena dioda kao da je upaljen.Imam utisak da se neki procesor greje i da li je rec o tezem kvaru?

 5. Odgovori Nemanja Markovic

  Imam lg flatron l192ws monitor. Problem je taj da pre par dana se monitor sam ugasio kad sam pritisno dugme za paljenje/gasenje monitora on se ponovo uplio i radio normalno sve do sad da jednostavno ima slike par min i onda crni ekran. Kad priblizim blic od telefona vidim da u stvari ima slike ali skroz tamna. Takodje prilikom pritiska dugmeta paljenje/gasenje cuje se neko pocketanje. Da li je problem do lampi i kad sam rasklopio monitor vidio sam da je jedan od kondezatora napucio.

 6. Odgovori Danica

  Na monitoru marke Philips 190 S , 17 inca , naime , pocelo je svetlo da treperi, da se pali i gasi, program radi dobro, internet takodje, ali mi se slika pali gsi. Pa me interesuje da li su isto lampe u pitnju, i koliko bi kostala poprvka

 7. Odgovori Марина Николић

  Imam WiewSonic monitor, profesionalni, pre keki dan je počeo da treperi, kvrcka. nestalo je slike i posle toga se osetio dim iz njega. Isključila sam ga i sad tražim servis koji ga može popraviti.stari model od pre 10 godina.

 8. Odgovori Ilija

  Postovani,
  Imam desktop monitor model Fujitsu L20T-1 ECO. Problem se pojavio i monitor je poceo polako da treperi dok posle par dana nije presao u rezim – upali se i nakon nekoliko sekundi se pozadinsko osvetljenje ugasi.. posto se pomalo razumem u elektroniku, ustanovio sam da su problem CCF lampice, konkretnije gornja lampica je dotrajala skroz tako da aktivira osigurac koji gasi citavo kolo.. i donja lampica je na krajevima prilicno pocrnela pa me zanima da li radite zamenu tih lampica za ovaj konkretni model monitora?

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *