hotspot servis

Servis monitora

LCD TFT monitori su, već duži niz godina, uobičajeni deo računarske opreme, kako za poslovne, tako i za kućne korisnike. Ukoliko imate neispravan TFT monitor koji želite da popravite, dolaskom kod nas ste na pravoj adresi. HOTSPOT  vrši servis monitora svih modela bez obzira na proizvođača: SAMSUNG, LG, DELL, HP, ASUS, ACER, VIEWSONIC, BENQ, BELINEA, AOS.

 

Nudimo Vam sledeće usluge:

  • Reparacija  elektronike
  • Popravka specifičnih komponenti na samoj ploči monitora
  • Zamena lampi I popravka invertera
  • Zamena  tastera

servis monitora

      Uspešno rešavamo sve kvarove elektronike na TFT monitorima. Najčešći kvarovi kod LCD monitora sa fluo pozadinskim osvetljenjem su kvar na impulsnom napajanju, na inverter ploči (sklop koji napaja fluo cevi visokim naponom), na elektronici lcd panela , kao i neispravnost najčešće samo jedne od više lampi za pozadinsko osvetljenje. Kod  LCD monitora sa LED osvetljenjem, česti kvarovi su na impulsnom napajanju. Ovakvi I slični kvarovi su u najvećem broju slučajeva popravljivi, a HOTSPOT servis ih rešava u najkraćem roku I sa garancijom. 

42 Comments

  1. Одговори Anica

    Zdravo, imam problem sa laptopom, kada se upali sve vreme menja boje na ekranu, najpre je ceo ekran crvene boje, zatim bele plave itd. Nakon par minuta menjanja boja ugasi se sam. Model je Asus. O kakvom kvaru se radi i koja je cena popravke? Hvala!

Leave A Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *