laptop i tablet servis

Servis monitora

LCD TFT monitori su, već duži niz godina, uobičajeni deo računarske opreme, kako za poslovne, tako i za kućne korisnike. Ukoliko imate neispravan TFT monitor koji želite da popravite, dolaskom kod nas ste na pravoj adresi. HOTSPOT  vrši servis monitora svih modela bez obzira na proizvođača: SAMSUNG, LG, DELL, HP, ASUS, ACER, VIEWSONIC, BENQ, BELINEA, AOS.

 

Nudimo Vam sledeće usluge:

 • Reparacija  elektronike
 • Popravka specifičnih komponenti na samoj ploči monitora
 • Zamena lampi I popravka invertera
 • Zamena  tastera

servis monitora

      Uspešno rešavamo sve kvarove elektronike na TFT monitorima. Najčešći kvarovi kod LCD monitora sa fluo pozadinskim osvetljenjem su kvar na impulsnom napajanju, na inverter ploči (sklop koji napaja fluo cevi visokim naponom), na elektronici lcd panela , kao i neispravnost najčešće samo jedne od više lampi za pozadinsko osvetljenje. Kod  LCD monitora sa LED osvetljenjem, česti kvarovi su na impulsnom napajanju. Ovakvi I slični kvarovi su u najvećem broju slučajeva popravljivi, a HOTSPOT servis ih rešava u najkraćem roku I sa garancijom. 

46 Comments

 1. Odgovori Zoran

  Dobar dan, da li se popravlja ili menja ekran kod puknutog Dell SE2722H 27, 1920×1080, 75Hz, 4ms, FreeSync VA monitora? Hvala.

 2. Odgovori Sava

  Asus Zakrivljen Monitor ROG Swift PG348Q – 34″ 3800R pukao ekran tali se popravlja? Menja sta vec

 3. Odgovori Slobodan Vojvodić

  Poštovani,
  Imam problem sa monitorom LG FLATRON W1934s-bn.
  Nema slike,na ekranu piše: OUT OF RANGE
  75.0 Hz / 60 Hz
  Šta to može da bude?

 4. Odgovori Anica

  Zdravo, imam problem sa laptopom, kada se upali sve vreme menja boje na ekranu, najpre je ceo ekran crvene boje, zatim bele plave itd. Nakon par minuta menjanja boja ugasi se sam. Model je Asus. O kakvom kvaru se radi i koja je cena popravke? Hvala!

 5. Odgovori Boban

  Dobar dan
  Da li mozete u maloprodaji da prodate fluo cevi za lg flatron w2243s-pf i za acer g195hqv pozdrav

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Hotspot servis